Problemer med en Rheem varmepumpe

May 9

Problemer med en Rheem varmepumpe

Rheem varmepumper er pumper, der varme en bygning ved at overføre varme fra en væske. Rheem varmepumper kan udvikle driftsproblemer, som kan ofte løses med lidt tid og detektivarbejde.

Ingen strøm

En Rheem pumpe bruger en effektafbryder for air handleren og en anden for varmepumpen kondensatoren. Hvis varmepumpen Rheem mister magten, bør operatøren tjekke for at se, hvis en eller begge afbrydere har været udløst på grund af overdreven strøm eller en kortslutning og nulstille eller erstatte breakers efter behov.

Dårlig Timer bestyrelsen

En Rheem varmepumpe bruger en elektronisk timer bord til at sende et signal til afrimning-relæ på et bestemt tidspunkt at slå elvarme og udendørs fan. En defekt timer bestyrelsen kan sende forkerte signaler til relay, hvilket resulterer i ukorrekt afrimning timing. Operatøren skal kontrollere timeren bestyrelsen for brændt ledninger, slid eller andre skader og erstatte det efter behov.

Dårlige afrimning relæ

Afrimning relæ, typisk indbygget tidtager kontrol bord, refererer til en switch, der åbner en række kontakter baseret på timeren bestyrelsen signal og gør det muligt løbende at flyde til fan og spole. En defekt afrimning relæ kan fejle at åbne kontakter, resulterer i overskydende frost på pumpen, og bør udskiftes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com