Problemer med en TV Over pejsen

September 20

Problemer med en TV Over pejsen

Omdrejningspunktet for et hjem med pejs er pejsen selv. Hvis du ejer en stor raster plasma eller LCD-TV, vil du imidlertid TV at vise som focal point. Du kan kombinere pejs og TV i et knudepunkt ved montering TV over pejsen, men før du gør det, bør du vide nogle af de problemer, der kan opstå som følge af montering af en TV over pejsen.

Varme

De fleste plasma og LCD-tv skal hænge et sted, hvor temperaturen er mellem 32 og 100 grader F. Du skal placere et termometer over pejsen, mens det brænder til at kontrollere temperaturen i området over pejsen åbning, og forlade termometer der for hele tiden at du ville betjene pejsen mens kontrollere temperaturen hver time. I en time temperaturen kan teste inden for rækkevidde, men en pejs, der opererer i seks eller syv timer kan producere mere varme over tid. Hvis temperaturen over pejsen passerer, kan du montere TV over pejsen.

Højde

Højden på TV over pejsen er ofte ikke en behagelig højde, til at få vist billedet. Du bliver nødt til at se op til at se TV i stedet for ned og lige overfor hvor du sidder. Den bedste måde at teste højden og komfortniveau er at tape noget i det område, hvor TV'et vil hænge, og sidde i hver stol i rummet for en time eller så og stirrer på objektet for at afgøre, om det er en behagelig højde.

Montering

TV'et kan monteres på væggen i pejsen. Hvis du ikke ønsker at montere beslagene på mursten eller marmor væg, bruge TV-standeren og Anbring tv'et på kappen. Den eneste bekymring er, at foden TV overalt er fra 4 til 6 inches lang, så Kappen skal sidde mindst 6 eller 7 inches dyb. De fleste mantels er mindre end den nødvendige dybde for TV-standeren. Du skal montere tv'et på væggen med vægbeslag til montering, men hvis du beslutter dig for at du ikke kan lide de TV, hvor det er, du vil have huller i væggen.

Ledninger

Du skal have elektrisk strøm. Du ønsker ikke grimme ledninger kører ned langs siden af pejsen. Kabel- eller satellitsystem skal oprette forbindelse til TV. Hvis du har et theater system eller gaming systemer, skal disse elementer have ledninger kører til TV. Du skal bestemme, hvordan køre ledninger til TV, og holde modtagerne og andre komponenter uden varmen genereret fra pejsen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com