Problemer med en varmepumpe klimaanlæg i varmt vejr

May 2

Varmepumper opvarmning og afkøling enheder, der fungerer på samme måde et klimaanlæg. Dog kan varmepumper trække dobbelt told, fordi de kan også varme luft, der er trukket igennem enheden. Disse enheder er mest almindelige i områder, der kræver kun mild opvarmning eller køling, så usædvanligt varmt vejr kan forårsage en række problemer i en varmepumpe.

Backup varme

Varmepumper har en backup varme enhed, som regel en gas eller el-varmelegeme, for at tilføje ekstra varme når temperaturen falder for lavt for enheden for at trække varme fra udeluften, hedder Inspectapedia. I varmt vejr, kan en fejl forårsage backup varme enheden for at tænde og blæse varmen ind i dit hjem. En termostat sat til backup varme tilstand kan forårsage dette problem, men så kan en brudt kompressor. Kompressoren bruger kølemidler til at køle luften. Hvis denne del pauser, mange enheder skifter automatisk til backup varme og kræver reparationer kan fungere korrekt igen.

Air handleren funktionsfejl

Et problem med luften handleren eller blæser enhed forhindrer enhver kølig luft bliver produceret i varmepumpe fra at blive distribueret rundt i kanalerne og ventilationskanaler i dit hjem. En fælles årsag til en luft handler kæmper for at flytte luft er en obstruktion af ventilationskanaler hvorigennem enheden trækker luft. Blade, høj eller klippe græs og andet snavs kan bygge omkring udluftninger af en varmepumpe eller dens luft handler. Uden ordentlig ventilation, behandleren eller blæser overophedes og kræver en manuel reset, eller det kan rejse en effektafbryder.

Tilstoppede luftfiltre

Luft filtre i alle varme og afkøling enheder skal rengøres eller udskiftes regelmæssigt, eller de kan forårsage en række problemer. En tilstoppet luftfilter kan forårsage din varmepumpe til at cykle og slukker hurtigt på grund af overophedning, bemærker HomeTips. Luftfilter på udendørs enheden tillader cirkulation omkring motorer og andre bevægelige dele. Uden denne omsætning, varmepumpen hurtigt overophedes i varmt vejr og slukker automatisk. Når den er afkølet nok, genstarter det cyklussen igen.

Frost i enheden

Det kan synes mærkeligt for frost at akkumulere i en varmepumpe i varmt vejr, men hvis de kølemiddel niveauet er for lavt eller for højt dette kan ske, ifølge HVAC For begyndere. Når enheder skal arbejde hårdere for at producere kølig luft på grund af et beskidt luftfilter eller kølemiddel lækage, kan temperaturen omkring kondenserende spolerne, at køle luften falde meget lavt. Kombineret med den kondens, som et fugtigt sommer bringer, kan ice eller frost udvikle på disse linjer engang på en varm dag. En Ice-up varmepumpe skal være optøet, før det kan give kølig luft igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com