Problemer med et mobil-Home ovnen brænderen

January 19

Brænderen er del af ovnen, der skaber en flamme, give varmen fra enten gas eller olie. Denne vigtige del af dit varmesystem er udsat for problemer. Heldigvis har mange ovne diagnostiske systemer, der advarer dig om problemer med brænderen. Der er mange spørgsmål, der kan påvirke brænder, herunder problemer med flamme sensorer og pilot lys.

Automatisk fejlfinding

Hvis du har en nyere enhed kan det have sin egen diagnostiske system. Før du forsøger at lave noget, tjekke diagnosesystem for enheden. Dette system automatisk overvåger mange af de mest almindelige problemområder og vil signalere du når noget er galt.

For at få adgang til din enhed diagnosticering, Fjern dækslet af din ovn og kig ind. Der er et lille grønt lys ligger lige ved ovnen, normalt på toppen af kontrolboksen, som er på størrelse med en skotøjsæske. Denne grønne lys blinker og slukker når der er et problem. Fejlfinding af, tæller antallet gange blinker lyset i træk. Derefter kontrollere fejlfindingsafsnit af din ovn ejerens instruktionsbog, hvor du vil finde antallet af blinker og den tilsvarende problem. Dette vil fortælle dig præcis, hvad problemet er. Hvis din ovn ikke har denne funktion, kan du fejlfinde manuelt som beskrevet nedenfor.

Pilot ovne

En af de mest almindelige problemer med en ovnen brænderen er en mislykket pilot lys. På gasfyr er pilot lys en lille, metal ventilen placeret under brænder; i elektriske ovne er det enten en gnist enhed eller glød stick. I hvert tilfælde er pilot lys, hvad lys brænder. Flamme eller gnist fra pilot ventilen lyser gas når den tændes af termostaten.

Første kontrol at sikre, at termostaten er indstillet til "Varme", samt og dukkede op til temperaturen, du ønsker. Se under enheden for at se hvis pilot lys der brænder; Hvis ikke, det skal være tændt igen.

For at lette en pilot lys, Følg din manual instruktioner omhyggeligt. I de fleste tilfælde, ovnen skal være på og gas skal flyder til enheden. Slår indstillingen til "Pilot" på ovnen og tryk ned på knob. Indsæt dernæst en tændte træ match i det hul, der siger "Pilot lys" på din ovn. Hold gas knop, mens indsætte kampen i hul at holde flammen tændt. Hvis piloten ikke gør lys, gas kan ikke være på eller pilot-lys ventilen kan få brug for rengøring. Brug en piberenser eller en pensel til at tørre væk overskydende snavs eller fedt på pilot lys.

Elektriske ovne

En elektrisk ovn kører via en tænding, der lyser brænderen. Hvis du har en elektrisk ovn og brænderen ikke lys, er det sandsynligt, at tændingen skal udskiftes. Din tænding er en af de diagnostiske koder i din manual, så tjek koden først. Hvis denne kode ikke er angivet i diagnosesystem, Find tændingen ved at henvise til din instruktionsbog; test for at se om det fungerer. Tændingen er testet ved at sænke termostaten og så hæve det igen. Dette forårsager ovnen til at "vende om," aktivering tændingen. Tændingen skal lyse og forblive tændt i flere sekunder. Hvis det ikke sker, skal den udskiftes.

Hvis tændingen tager forbliver tændt, ligger problemet sandsynligvis i flamme sensor. En defekt flamme sensor skal erstattes af første skæring magt til ovn på dit hjem circuit breaker. Gas-afspærringsventil. Næste, Fjern de skruer, der holder sensoren på plads og skubbe enheden ud. Endelig, udskifte del med en ny sensor ved at montere det på plads ved hjælp af den medfølgende hardware. Hvis brænderen ikke er stadig i orden, skal du kontakte en professionel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com