Problemer med et varmt vand opvarmningsanlægget termostat

July 26

Problemer med et varmt vand opvarmningsanlægget termostat

Vandsbeholdere kan bruge El, gas, solenergi til at opvarme vandet til en bestemt temperatur. Alle systemer har til fælles termostaten. Teknisk set, de fleste vandvarmere har to termostater--en på toppen af tanken og en nederst - så de kan sammenligne temperaturer og foretage nødvendige justeringer. Mens de færreste justere disse termostater, de er fortsat en vital del af vand opvarmningsanlægget operationer, og problemer med termostater hurtigt vil påvirke alle systemer.

Forkert indstillinger

En overraskende fælles problem med termostater er forkert indstillinger. Nogle vand hidsig kommer fra producenten med forkerte vand opvarmningsanlægget indstillinger. Mange tank termostater har simpel urskive mekanismer, der kan blive skubbet eller flyttes over tid, ændre den måde termostaten læser. Hvis dit vand er for varmt eller for koldt, tjekke din termostat indstillinger før du antager at noget er galt.

Løs vedhæftede filer

Termostater er knyttet via beslag til side af vandvarmer tank. Nogle gange kan de sensorer, der måler vandtemperatur bliver løs og mister fuld kontakt med tanken. Når dette sker, læse termostater, at vandet er rent faktisk køligere, end det er da luft blander sig med heat transfer proces. Vandvarmeren derefter øger vandets temperatur for høj, nogle gange til usikre niveauer.

Snuble

Hvis vandet bliver for varmt for hurtigt, vil den øverste termostat "tur" eller stoppe vandvarmeren fra arbejder automatisk. Termostaten har en high-limit funktion, der træder i kraft, hvis vand i toppen af tanken bliver for varmt. Vand over en visse temperatur kan nemt eksplodere i damp og forårsage skade på systemet. Når termostaten ture, vandvarmeren vil stoppe med at arbejde helt indtil du kan løse problemet.

Kredsløbet fejl

Elektricitet og elektriske strømme er nøglen til driften af termostater. Termostater kan opleve elektrisk fejl i mange forskellige steder. Sensorer, selv kan mislykkes, da kan de ledninger, der forbinder dem til resten af systemet. Hvis der opstår en elektrisk fejl, er din eneste udvej at have en professionel prøve og erstatte de dårligt fungerende dele.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com