Problemer med Filter, luft & støv i hjem

May 9

Problemer med Filter, luft & støv i hjem

Støv inde i et hjem kan være et alvorligt problem. For meget støv kan blive mørkere eller beskadige stof. Da støv er delvist lavet af pollen og skæl, kan det også indebære farer for mennesker med allergi. Mens støv er uønskede, kan ikke husejere tage sig af problemet ved at oprette et filtersystem i deres aircondition og derefter glemmer det. Støv kan forårsage problemer selv med en filtreringssystem på plads.

Skimmel

Filteret er typisk sat op inde i ventilationskanaler i et hus. Dette filter forhindrer ikke støv, der kommer ind i kanalerne vindretningen for dets placering, og ikke tage sig af støv, der glider ind i fronten af ventilationskanaler gennem udluftningsanordning dækker. Som et resultat, er der steder hvor støv kan indsamle inde i ventilationskanaler. Med lidt fugt, kan disse steder blive gæstfrie begrundelse for skimmel skadedyrsangreb, som derefter har en nem måde at sprede sig i resten af huset.

Kemiske behandlinger

Kemiske behandlinger er sprøjtet ind luftkanaler til at forhindre mug i at sprede sig i hele huset på grund af støv. Desværre, det betyder også, at de kemiske biocider breder sig gennem huset i stedet, som ikke kan være ønskeligt for mange boligejere.

Air Flow

Filtre er nødvendige for at fjerne støv fra luften, men mange luftkonditioneringsanlæg, der er ikke designet til at bruges sammen med in-kanal luftfiltre. Disse filtre bremse den luft, som balsam fans blæse ind i kanalerne, reducere samlede luftstrømmen i hele huset. Dette gør balsam fungere mindre effektivt og tvinger den til at køre længere, end det var designet til.

Gamle filtre

Mens filtre kan blokere støv fra cirkulerer gennem huset, de nå et punkt, hvor de bliver fyldt op med partikler. Dette sker med stof filtre designet til at lade luft passere igennem Mens fange større støvpartikler. Som flere partikler fanges, filter blokerer luft mere, bremse luft flow og opbygge en mur af støv, der kan i sidste ende gøre mere skade end gavn.

Elektrostatiske filtre

Elektrostatiske filtre er designet til at opkræve omkring partikler i luften og tiltrække dem til plader, der derefter kan vaskes af. Disse filtre tillade luft at passere gennem mere let, men er også vedligeholdelse-intensive, der kræver hyppig rengøring for at fortsætte vellykket operation. Nogle elektrostatiske filtre bruger ikke plader, forårsager støv at vedhæfte til nærliggende overflader og gøre vægge beskidte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com