Problemer med frosne fyld rør på en ismaskine

October 25

Problemer med frosne fyld rør på en ismaskine

Is beslutningstagere formodes for at være praktisk, men når noget går galt, det kan være besværligt at reparere. Heldigvis, en frossen fylde røret kan blive optøet med let med varm luft fra en føntørrer. Desværre, men det er sandsynligt at fryse igen hvis årsagen til problemet ikke er identificeret.

Installation

Hvis ismaskinen ikke er installeret korrekt, kan lavt vandtryk forårsage fyld glasset til at fryse. Dette skyldes, at ventilen, der giver mulighed for vand i afhængig pres for at lukke og stoppe vandstrømmen på det rette tidspunkt. Hvis den rette tryk ikke er indstillet på installation, vandet vil fortsætte med at flyde eller drop ind i fylde røret i et langsomt tempo, i sidste ende frysning i rør og blokerer strømmen af ekstra vand. Den korrekte vandtryk kan findes i brugerhåndbog, og varierer blandt modeller. Generelt anbefales 20 psi for is beslutningstagere uden vandfiltre og 35 psi for modeller med filtre.

Blokering

Debris fra installation kan blokere en fyld tube. Resterne stopper vandgennemstrømningen, forårsager sig hen til bakke op i røret. Dette vand til sidst fryser og skaber en ekstra blokering. Rørene skal renses både af den frosne vand og resterne for at fungere ordentligt. Derudover kan mineraler og sediment fra hårdt vand også bygge i røret, i sidste ende blokerer det. Regelmæssig rengøring kan undgà ¥ dette problem.

Ventil

Ventilen, der styrer strømmen af vand til at fylde røret kan slides over tid, eller i sidste ende pause, så vand kontinuerligt angive rør, eller dryppe langsomt ind i den. Dette skaber den samme type problem som forkert installation eller lavt vandtryk og tillader vandet at fryse, mens det er stadig i røret. En slidt eller brækket ventil skal udskiftes for at standse problemet.

Filter

På modeller med en vandfilter, kan fyld tube problemer starte på filteret. Hvis det ikke er erstattet eller vedligeholdes regelmæssigt, kan hårdt vand sediment bryde fri og blokere røret, forårsager vandet i det at fryse. Et gammelt filter kan også tillade vand at passere gennem næsten ubehandlet, resulterer i eventuelle sediment oprustning i røret, der også blokerer strømmen af vand og årsager frysning. Udskiftning filter regelmæssigt, efter producentens anvisninger, kan stoppe filter fra at skabe problemer, der påvirker fyld tube.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com