Problemer med fryser glasur på ydersiden

March 18

Frysere holde maden bevaret ved at kontrollere temperaturen i dens indre, men hvis isen vises på ydersiden af fryseren, du har et problem med det apparat termostat. Glasur er forårsaget af kondens kombineret med frysning at skabe små istapper på ydersiden af fryser døren.

Miljømæssige temperatur

Rummets temperatur påvirker fryseren ydeevne ved høje niveauer af fugtighed kombinerer med den kolde fryser til at producere kondens. Kondensation til sidst fryser på ydersiden af fryseren, og resulterer i istapper. Sænke rummets temperatur og indstille fryseren til dets standard eller varmere omgivelser eliminerer istap dannelse.

Fryser temperatur

Fabriksindstillingen på din fryser er standard anbefalede temperatur til at holde fødevarer frosne uden at forbruge en stor mængde energi. Ændringer til standardindstillingen forårsager fryseren temperatur til at blive for koldt, hvilket øger mængden af istapper på ydersiden af den apparat dør.

Brudt fryser Fan

Et funktionssvigt fryser fan resultater i en fryser kører alt for hurtigt, og kan resultere i apparats motor overophedning, mens indersiden er meget koldt. Fryseren kræver professionel reparation til at erstatte fan og regulere den fryser temperaturkontrol.

Vand lækage

Vand siver ud fra dit køleskab olieudslip på fryseren, og forårsager istapper på grund af det kolde ydre af fryseren. Kontrollere dit køleskab vandforsyning linje for løse forbindelser og stramme enhver løs kompression nødder på linjen eliminerer lækager. Øge den kolde indstilling på dit køleskab for at sikre, at afsnittet køleskab er korrekt nedkøles for at fjerne vand lækage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com