Problemer med glidende hylder

November 9

Glidende hylder er en praktisk opbevaring mulighed i køkkener og badeværelser. I modsætning til statiske hylder, kan glidende hylder glide ud fra kabinettet, hvilket gør det nemmere at fange elementer og lægge dem væk. Selv om glidende hylder har deres fordele, har problemer været forbundet med disse produkter.

Begrænset hylde kapacitet

Visse materialer, der anvendes til fremstilling af glidende hylder er bedre end andre. For eksempel, støtte ikke hylder fremstillet med partikel bestyrelsen bunde så meget vægt som medium density fiberboard (MDF). Da hylder i et køkken generelt har brug at holde vægten af flere Potter og pander, kigge efter en hylde, der er lavet med holdbart materiale til at modstå vægten af disse varer. Desuden, kan hvordan en glidende hylde er monteret påvirke sin kapacitet. Selv om glidende hylder foreslår at bruge bageste mount sockets for at installere hylder i et skab uden reoler, fungerer denne installationsmetode bedst, når hylden ikke er beregnet til at holde meget vægt. Plast beslag, der ledsager stikkene ikke kan simpelthen håndtere mere end 50 pounds uden at bukke under for stress og bryde. De opmærksom på dette problem er særligt tydeligt i varme klimaer, hvor overdreven varme forårsager plast til tørre og svække.

Glidende spørgsmål

Problemer med hylderne glidende er muligt. Glidende problemer, når de undlader at slide med lethed, er normalt på grund af forkert installation af skyderne, eller når en eller begge bliver bøjet. Når hylden undlader at slide korrekt, kontrollere, at skyderen er parallelle og foretage justeringer efter behov. Brug en plan hen til indskrive nemlig skyderen højdeforskelle, da dette kan forårsage glidende problemer.

Kabinettet ridser

Hylderne kan ridse køkken frysere. Skrabe sker når kabinet døren ikke er helt åben, når hylden er trukket ud, hvilket får den til at slå døren. En producent, hylder, der glider, foreslår Køb hylder med plastic kofangere til at forhindre kabinetter fra at blive ridset med brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com