Problemer med godt vand systemer

September 26

Problemer med godt vand systemer

Godt vand kommer fra regn absorberes af jord og filtreret ned til vandspejlet under jordoverfladen. En stor boremaskine bruges til at få adgang til tabellen vand, og derefter vand pumpes tilbage til brønden. Landdistrikterne hjem bruger ofte godt vandsystemer. Godt vand systemer er ikke reguleret som offentlige vandsystemer og kræver test for at fastslå sikkerhed i vandet. Godt systemet skal være ordentligt vedligeholdt, men selv med korrekt vedligeholdelse problemer kan opstå.

Forurening

Forurening er et problem med godt vandsystemer i tider med oversvømmelser. Bakterier vokser på døde og rådnende spørgsmål i og omkring overfladevand. Som vand er absorberet i er grundvandet så bakterier, forurener godt.

Kraftig regn også forårsage afstrømning på Marker og græsgange behandlet med gødning eller kemikalier. Kemikalierne, der blandes med overfladevand og infiltrere tabellen vand, gør det godt vand usikkert at drikke.

Andre områder af kontaminering omfatter defekt septisk systemer og udvaskning af deponeringsanlæg. Godt vand systemer bør testes, når som helst du har mistanke om forurening.

Svingende grundvandet

Landdistrikterne afhænger ofte godt vand systemer for deres drikkevand. Gårde er fordelt langt nok fra hinanden, hver brønd ikke griber ind i en anden. Som jord er solgt og flere boliger er bygget, falder vandspejlet som flere brønde er boret og efterspørgslen efter vand stiger. En brønd er bedømt af hvor mange gallons af vand kan det producere per minut (gpm). Boring virksomheden måler vand tabel niveau og bestemmer, hvor lang tid det tager for det niveau for at komme tilbage når vandet pumpes ud. Som flere brønde tap ind i tabellen samme vand, gpm dråber og tiden øger for vandstanden til at vende tilbage til normal. Når efterspørgslen er for meget for grundvandet, kan brøndene løbe tør eller ikke producerer nok vand til husholdningen.

Alvorlig tørke forårsage vand tabeller til at falde og kan resultere i en lavere gpm for godt vand systemer. Implementere vand bevarelse metoder i perioder med høje temperaturer og tørke at undgå mangel på vand.

Pumper og spildevandstanke

Godt vand systemer omfatter en pumpe og holdingtank. Pumpen kan være dykkede eller over jorden. Holdingtank er udstyret med et manometer til at holde vandtrykket stabile inde i huset. Problemer opstår, når pumpen kører tør og motoren brænder eller sediment er suget og træsko pumpen. Pumperne kan også bære på grund af alder. Som holdingtank aldre, kan det, også lide skade fra rust eller sediment. Problemer, der opstår med pres ventiler omfatter utæt, korrosion og sediment oprustning. Et filter er tilgængelige til at fælde vragrester, før den når pres ventil eller holdingtank, som hjælper med at eliminere nogle af problemerne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com