Problemer med hindbær

July 21

Problemer med hindbær

Hindbær giver gartnere med en busk, der er en fantastisk visuel tilføjelse til en værftet og på samme tid giver velsmagende og sund frugt. Men for at dyrke hindbær med held, du behøver at vide hvordan du afværge de forskellige skadedyr, der pick off bær, før du får en chance for at spise dem. Tidlig identifikation af hindbær sygdomme som sukkerrør blight og forskellige svampe er også afgørende for en sund hindbær afgrøde.

Sukkerrør sygdomme

Hindbær er sårbare over for sygdomme i grene af buskene. Sukkerrør blight er en tilstand, der kan krybe ind, da en gren er såret. Hvis du har mistanke om sukkerrør blight, nødt du til at skrabe væk en del af ydre af grenen til at se på kernen. Hvis du ser en brun kerne, har planten sukkerrør blight. Stop vanding planten fra overhead og bruge fungicid til kontrol infektioner. Sukkerrør botrytis er en svamp, der angriber planter, når de ikke kan blive tør. Tilstrækkelig luftcirkulation vil forhindre dette.

Sygdom

Hindbær er udsat for en række svampe, der inficerer planterne og forårsage alvorlige skader. Grå skimmel er et alvorligt problem for hindbær, og kan inficere alle dele af planten. Våde og cool betingelser forårsage problemet. Selve frugten bliver dækket i et gråt fuzz når grå skimmel er til stede. Verticillium påvirker træ og dvæler i snavs år efter den oprindelige infektion. Hvis du bemærker lyse steder på toppen blad eller små huller i bladet, er hindbær blade spot en mulighed.

Insekter

En lys brun billen kaldet den hindbær fruitworm kan lide at grave sig ned inde i knopper og frugten af den hindbær anlægget. Plettet plante fejlen påvirker så mange som 20 procent af hindbær planter, men kan styres med carbaryl. Hvis du bemærker hævelser i Stokke af anlægget, skal du muligvis hindbær cane Udvisningshamre bor inde i dit anlæg. I så fald skal du beskære Stokke inficeret af bug når planterne har indtastet deres hvilende periode.

Andre skadedyr

Fugle og hjorte skabe så meget skade i hindbær som enhver sygdom eller insekt. En hund vil holde rådyr fra en have. Hvis der ikke er en mulighed, skal du muligvis et hegn. Et hegn skal dog være mindst 8 fod høje til at være effektiv til at holde rådyr væk. Holde fugle ud af hindbær med netting. Sørg for at tjekke netting regelmæssigt som vinden kan nemt løsne det og gøre planterne sårbare.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com