Problemer med Honeywell RRD dæmpere

March 30

Et hjem tvunget varme og air-conditioning system giver en behagelig temperatur i løbet af en sæson. Men typisk anlæg har en termostat kontrol temperatur i hele huset. Dette tæppe tilgang til opvarmning og køling bruger en masse energi til varme eller kolde værelser, der ikke kan besættes. Som svar tilbyder Honeywell zoneinddeling HVAC (opvarmning ventilations- og Air-condition) system med RRD (eftermontering runde spjæld) forsamlinger. Men, disse spjæld kan udvikle problemer.

Zoneinddeling funktioner

HVAC zoneinddeling systemer bruger individuelle termostater til hvert værelse. Disse termostater er kabelforbundet til en edb hovedpanelet. En bruger angiver en termostat for et bestemt rum. De vigtigste panel reagerer ved at sende opvarmet eller afkølet luft gennem hjemmets kanalsystem. Hvert værelse har et spjæld, der automatisk åbner og lukker for opvarmning eller køling. Et rum, der ikke kræver opvarmning eller køling vil holde sin individuelle spjæld forseglet for at forhindre lufttab inden for HVAC-system.

Ledninger

Problemer med Honeywell RRD spjæld kan opholde sig i ledninger. Forkert ledninger kan forårsage spjæld til at drive baglæns, såsom åbning når termostaten ikke er angivet for nogen varme eller køling. Følg installationsvejledningen ledninger fra Honeywell, da hver installation varierer, afhængigt af antallet af termostater og spjæld. Kontroller, at typen ledninger er den korrekte størrelse, enten 18 eller 20 gauge. En mindre wire gauge værdi kan ikke tillade, at den elektriske strøm til at flyde på tværs af ledninger, forhindrer den dæmper motor i drift.

Kanalen forhindringer

Honeywell RRD spjæld passer i en standard runde kanalen. Dog duct skader eller vridning kan ændre den runde form. Som et resultat, kan blive hæmmet den dæmper klinge bevægelse, forårsager blade til at holde og stoppe opererer. Bekræfte, at kanalen er runde, samt at fjerne eventuelle blokeringer i nærheden af Spjældets klinge. Den dæmper blade bør bevæge sig frit, når de flyttes manuelt.

Circuit Breaker

Samlet set styrer hovedpanelet spjældet og termostater. Kontrollere, at de vigtigste panel modtager elektricitet ved at kontrollere systemets circuit breaker hvis spjæld, eller sæt af dæmpere, ikke svarer. En udløst circuit breaker for HVAC-systemet vil lukke ned hele systemet.

Motor fejl

Den dæmper motor kan mislykkes på grund af alder eller elektrisk funktionsfejl. Som et resultat, vil spjældet undlade at åbne eller lukke uanset indstillingen af termostaten. Bekræfte, at motoren ikke ved at kontrollere den korrekte ledninger konfiguration. Kontakt en VVS tekniker for en udskiftning motor eller eventuel reparation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com