Problemer med ingen mudder ankre i en brønd

May 4

Problemer med ingen mudder ankre i en brønd

En mudder anker er en stor del af rør eller rør der danner bunden af en slange snor inde et petroleum olie godt. Ene ende af ankeret er lukket. Denne placering og konstruktion tillader mudder ankeret til at indsamle silt og andet snavs, beskytte gas anker, regulere flytning af gas inden for pumpen og gav rør strengen et sikkert område at sidde i bunden af brønden.

Overskydende Silt

Mudder ankre indsamle silt og mudder fra indersiden af oliekilder. Resterne er deponeret på de lukkede bund af ankre, og derefter fjernes, når strengen slangen trækkes opad. Uden mudder ankre, kan overskydende silt forstyrre en oliekilde trækker proces. Silt kan forårsage slanger streng apparat at blive alvorligt hæmmet eller fastklemte. Snavs og mudder kan også indtaste den oilfield dannelse lag og undergrunden stang pumpe, forårsager yderligere mekaniske problemer.

Udsatte Gas ankre

En oliekilde gas anker er indeholdt inde i mudder anker når den brønd pumpe er inde i hullet. Mudder anker skal tjene som en beskyttende barriere til at forhindre skader på gas anker, mens maskinen er i drift. Kan opstå alvorlige problemer, hvis der er ingen mudder anker til stede for at beskytte gas anker. Gasudslip, brande og eksplosioner kan være konsekvenserne af pådraget af udsatte gas ankre inde en oliekilde.

Ureguleret Gas

Toppen af en mudder anker funktioner perforeringer, der giver mulighed for olie og vand fra en brønd reservoir til at indgå i pumpen. Mudder anker kan også have et særligt lovforslag, der adskiller gas fra væskerne, inden de træder den pumpe apparater. Reduktion af gas inden for de pumpede olie reducerer risikoen for brand, eksplosion og andre dyre ulykker, der kan opstå på grund af manglen på en mudder anker.

Beskadiget rør streng

Mudder anker er placeret i bunden af strengen lodret rør til at fungere som et solidt grundlag for resten af udstyret. Den lukkede ende af ankeret er består af en solid plug eller omhyggeligt svejset eller hamret lukket til at sikre, at der er ingen farlige fremspring. Uden denne sikre sammensætning der ikke plads til slanger streng skal angives sikkert i bunden af brønden uden risiko for skader. Rør strengen kunne også tilslutte op stang pumpen indtagelse uden en mudder anker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com