Problemer med installation af laminatgulve

January 19

Problemer med installation af laminatgulve

Laminat gulve er et projekt, en moderat handy gør det boligejer kan installere--især hvis arbejder i et kvadratisk eller rektangulært Standardværelse. Der er visse programmer og situationer, der kan forårsage problemer i et laminat install, og kan forårsage vanskeligheder for den gennemsnitlige handyman. Lejlighedsvis, dette kan dreje anlægget til en stor hovedpine og i ekstreme tilfælde kan kræve en professionel installatør.

Ujævne vægge

Mens par vægge er præcis lige, kan laminatgulve installatører støde variationer op til flere inches. Når begynder at installere laminat, køre en kridtstreg fra hjørne til hjørne på starteren væggen og skære den første række af laminat passer jævnt langs væggen.

Synlige rør

Hvis en udsat rør stikker fra gulvet, en laminat plankegulv skal skæres i halve på langs. Åbning for røret reduceres derefter ved at gøre en halv-cirkel udskæring på hver planke stykke. Planken er derefter lagt på plads og snittet er limet sammen. Omfatte ekspansion plads of1/4 tommer omkring røret, når de foretager nedskæringer.

Særlige nedskæringer

Ulige vinkler og forhindringer kan vise sig for at være en udfordring, når du installerer laminat gulve. For eksempel, vil installation i et køkken med et center ø kræve installation op til forreste del af øen. Laminatet vil så blive delt rundt om siderne, hvorefter at nå bagsiden af øen laminat bestyrelser skal matche igen jævnt for at fortsætte langs resten af gulvet.

Flisning

Laminat gulve er tilbøjelige til at skår under installationen. Arbejde omhyggeligt når opskæring og æglæggende laminatet, så kanterne ikke er tilhugget. Ligeledes er de udvendige kanter sårbar, indtil installationen er fuldført og endestykkerne er installeret.

Døråbninger

Døråbninger skal være underbudt med et indhak så for at installere laminat omkring dørkarmen. Kanten af laminat plankegulv vil være under dørkarmen, med det krævede ekspansion fælles skjult.

Overgange

Skiftes fra slutningen af laminatet installere til værelser med andre gulvbelægning eller tidligere lagt laminat vil kræve ordentlig Mellemstykket at afslutte kanten af gulvbelægning samtidig bevare integriteten af ekspansionen fælles. Typisk, T-molding bruges når gulvet er samme højde, hård overflade reduktionsgear bruges når de tilstødende rum er af forskellig højde, tæppe reduktionsgear ved mødet med tæppe og stairnose på skridt og på toppen af en trappeskakt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com