Problemer med integreret beton og farve tørretid

September 16

Mens grå beton kan være fint for en garage plade eller en standard indkørsel, hvis du arbejder på en landskabsarkitektoniske projektet med en ny betonoverfladen, overveje udseendet af farvede beton. Speciale maling kan dække dine beton i en bestemt skygge, så du kan bruge pladen til at fremhæve andre farver og passer til dit hus eller værftet, men farven kan bære væk i elementer. I stedet, tint beton med en integreret farve og undgå at arbejde med at opretholde farven. Når du bruger integreret farve, du skal tage ekstra pleje til at sprede og helbrede konkret korrekt, eller problemer kan udvikle.

Farvet beton

Farvet beton er lavet ved at blande et farvestof med de samlede materialer, når betonen er først parat. Dette giver flere fordele. Det sparer tid og penge, som du ville have til at bruge på stempling eller syre-ætsning betonen efter det tørrer, og det giver mulighed for konkret at opretholde samme farve, selv efter det er ridset eller tilhugget. Da farvestoffet er et vederlag fra begyndelsen, bliver tørringen endnu mere vigtigt end normalt.

Overflade kontrol

En af de almindelige problemer med æglæggende beton er en hurtig tørring overflade. Når betonen hældes i tørre klimaer, kan overfladen tørre for hurtigt fører til revner og svaghed. En af de første naturlige skridt til at løse dette er at spraye overfladen med vand. Men det er en fejl, når du bruger integreret farver. Vandet udvander farvestoffet og forårsager ujævnheder i den endelige farve. Det er bedre at bruge en kemisk fordampningsemissionen agent i stedet for vand.

Hærdning spørgsmål

Hærdning refererer til de langsigtede tørring proces konkrete går gennem som det fortsætter med at hærde i dage og uger efter at blive hældt. Denne proces kan tage flere måneder at færdiggøre og er vigtige for at bevare sammenhængen i farven. Hvis du ikke blander en farve hærdning sammensatte i betonen, kan det ikke ende op til være den skygge, du forventede, da farven kan falme som slab helbredelsesmetoder.

Sealer spørgsmål

For at bevare den integrerende farve på din beton, skal du forsegle det for at beskytte farven fra fugt og fordampning spørgsmål. Dette kan være en tricky tidslinje til at følge, fordi du skal vente indtil betonen er fuldt hærdet før anvendelse af sealer. Hvis du ikke vente længe nok og ikke rense betonen før du bruge en sealer, kan du oprette nye problemer med sealer og farve bånd.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com