Problemer med John Deere L110

February 23

Problemer med John Deere L110

Antallet af ting, der potentielt kunne gå galt med din John Deere L110 Plænetraktor er næsten uendelige, men lad det ikke stoppe dig fra at forsøge at diagnosticere problemet. Alle funktionsfejl vil falde i et par enkle kategorier, og fejlfinding for at finde en årsag er ikke så kompliceret.

Motoren vil ikke starte

Må ikke være for hurtige til at overse de mest indlysende årsager, når motoren ikke vil starte. John Deere installeret en Sikkerhedsafbryder i den L110 bremsepedalen, og pedalen skal trykkes ned fuldt ud før motoren starter. Det er også umuligt at starte traktoren, når PTO-switchen er tændt, så sørg for det er slukket. Åbn hood og kontrollere, at tændrør ledninger er tilsluttet fast til stikkene. Du vil også kunne installere nye tændrør, især hvis de gamle er slidt eller belagt med gunk. Brændstoffilter måske skal udskiftes hvis gamle er tilstoppet. En død motor kan også være et tegn på et dødt batteri--Se afsnittet "Elektriske problemer" for flere oplysninger.

Motoren kører dårligt

Dårlig motorens ydeevne kan være tegn på en tilstoppet brændstoffilter, eller gamle eller beskidt benzin. John Deere anbefaler ikke brug af benzin med alkohol tilsætningsstoffer. Ændre din olie og filter mindst en gang om året, eller den beskidte olie kan bidrage til dårlig motorydelse. Mens du er ved at ændre filtre, glem ikke at rengør eller udskift luftfilteret. Det kan også være tid til at erstatte tændrørene eller kontrollere tændrøret huller. Her er en mere indlysende problem du måtte være udsigt: har du nogensinde løft lidt sædet mens man kører? Der ville bevirke, at motoren til at stall, på grund af sikkerhed kill switch under sædet.

Elektriske problemer

Batteriet skal muligvis genoplades, især hvis din L110 har siddet i flere måneder. Hvis opladningen ikke hjælper, skal du muligvis udskifte batteriet. Hvis batteri terminalerne er korroderede, rense dem og bruge nogle batteri terminal fedt for at holde rust væk. Kontrollér sikringerne og erstatte nogen blæst ones. Hvis lyset ikke virker, prøv den indlysende fix og erstatte elpærer.

Kraftoverførslen problemer

Hvis traktoren vibrerer eller rasler overdrevent og hvis du har strammet alle løse bolte, det er nok tid til at erstatte drivremme. Langsom acceleration er også et tegn på en slidt bælte. Det er god praksis at regelmæssigt hæve traktoren og fjerne alle pinde og ukrudt, der tilstopning remskiver og bælter. John Deere service manual viser et par indlysende grunde til en traktor, der ikke vil flytte: det fri-skalten håndtaget kan være i frigear, eller parkeringsbremsen kan være involveret.

Plæneklipperen problemer

Rens området plæneklipperen blade regelmæssigt, fordi opbygningen af græs vil alvorligt hindrer maskinens ydeevne. Bøjet eller beskadiget vinger kan forårsage ryste og shimmying. Kun klippe ved fulde OMDREJNINGER, fordi L110 ikke er designet til at klippe græs effektivt på for langsom en hastighed. Fjerne alle rester fra området bælte og remskive i rækkefølge for vinger til at fungere godt. Fattige dæktryk kan også påvirke maskinens ydeevne. Desuden, Sørg for at knivene er skarpe og velafbalanceret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com