Problemer med Kenmore Oasis tørretumbler

November 23

Kenmore Oasis tørretumblere gør et godt valg til tørring din hvidvaskede tøj derhjemme. Maskinerne virker godt under de fleste forhold, men kan lejlighedsvis løbe ind i problemer med maskine starter, hvilket gør støj og tager for lang tid at tørre dit tøj. I de fleste tilfælde kan du nemt lave disse fælles problemer derhjemme.

Tørretumbler kører ikke

Din Kenmore Oasis tørretumbler kan lejlighedsvis ikke fungerer efter hensigten. Når tørretumbleren ikke tænder, skal du kontrollere, at netledningen er sluttet til en fungerende stikkontakt. Tjek din sikrings boks for at sikre en sikring har ikke blæst eller effektafbryderen har ikke udløst. Udskift sikringen eller nulstille effektafbryderen efter behov.

Kontroller dernæst, at du fuldt ud har lukket tørretumbler døren; Hvis ikke, tørretumbleren vil ikke køre. Endelig, Sørg for at du trykker og holder "Opståen" knappen i mindst fem sekunder.

Tørretumbler gør støj

Kenmore Oasis tørretumblere vil gøre lyde der opstår normalt med drift af maskinen, herunder motoren og lyden af varm luft blæser ind i maskinen. Lytte til usædvanlige lyde med driften af tørretumbleren, såsom metallisk raslende og overdreven vibrationer. Disse lyde skyldes et problem med maskinen.

Hvis du hører, metallisk raslende, stoppe tørretumbleren og kontrollere for eventuelle metalgenstande i tørretumbler tromlen. Ofte, falde ændring eller andre objekter venstre i lommerne på tøj placeret i tørretumbler vil derefter ud når tørretumbleren starter spinning, skaber støjen.

Overdrevne vibrationer ofte opstår, når du ikke har korrekt nivelleret tørretumbleren. For at kontrollere om tørretumbleren er niveau, slukke for den og prøve at ryste det frontward og bagud, derefter til venstre og højre. Hvis de tørretumbler træk, justere et eller flere af benene skal niveau tørretumbleren: afgøre, hvilken leg(s) du skal justere og bruge en skruenøgle til at forlænge eller forkorte ben. Et niveau tørretumbler bliver mere roligt på grund af afskaffelsen af vibrationer.

Tørretid er for lang

Du kan finde, at dit vasketøj tager lang tid at tørre i Kenmore Oasis tørretumbler. Dette sker ofte på grund af begrænset luft-flow i maskinen. Første, Fjern fnug filter. Ren det før hver tørring cyklus for at sikre ordentlig luftstrømmen gennem maskinen.

Næste, køre tørretumbleren som sædvanlig og kontrollere udstødningsgas ventil til at sikre at luftmængder ud af ventilen. Hvis du ikke kan føle luft strømmer gennem ventilen, tjekke det for blokering eller beskadigelse. Fjern eventuelle objekter, blokerer ventilen, eller erstatte det, hvis det har lidt skader.

Blokeringen kan også forekomme i udstødning slange fastgjort til bagsiden af tørretumbleren. Afmonterer tørretumbleren og fjerne slangen fra bagsiden af maskinen. Rense alle støv eller andre obstruktion og vedhæfte slange for at rydde udstødning slange.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com