Problemer med keramiske gulve

June 7

Keramiske gulv er smukt og holdbart og er en populær gulve valg blandt mange boligejere. Men nogle gange kan der være alvorlige problemer med keramiske gulve, der kræver opmærksomhed. At være bevidst om slave årsager til disse spørgsmål og at vide, hvordan at identificere og reparere dem, kan spare dig tid og penge og holde din keramiske gulv ser smuk.

Løs flise

Når keramiske fliser begynder at komme løstliggende fra det materiale, de overholder, kan de forårsage en række problemer, der kan være svært og dyrt at reparere. Disse fliser kan demonstrere sladderhank tegn på løshed--et hul lyd, når de er trådt ved, revner, selv kommende op helt-- eller de kan synes helt normale. Ordentlig vedhæftning, kontrol leddene, der tillader ekspansion og sammentrækning og regnskab for seismisk aktivitet (dog små) er vigtige faktorer for hvorvidt en flise kan komme løs over tid.

Sub gulv spørgsmål

Behandler sub gulv kan smide boligejere for en løkke, som fliser kan begynde kommer løs flere ad gangen. Sub gulvet skal være mindst 1 tommer tykke fliser til at sidde ordentligt; Hvis ikke, skal reparationer foretages. Semi-permanens kan opnås ved at mortaring området for at kompensere for manglen på tykkelse og genudlægning flise i det. Mørtel med en latex tilsætningsstof giver flise til at klæbe bedre til sub gulvet og er meget mindre dyrt og tidskrævende end om fastsættelse af yderligere krydsfiner.

Dårlig udførelse

Du vil måske bemærke at fliser er dårligt lagt--kan de være skæve, afsløre inkonsekvent afstand mellem fliser eller have sjuskede injektionsmørtel arbejde. Som frustrerende som disse spørgsmål kan være, er der ingen hurtig og nem fix at dække skaden. Hvis dårlig udførelse er tydelig for det blotte øje, skal dele af gulvet-- eller endda hele gulvet--vilje udskiftes. At have kvalitet flise arbejde udført af en professionel er den bedste måde at forhindre, at disse ting sker.

Sprængning injektionsmørtel

Sprængning fuger er ofte den første indikation af et problem med keramiske fliser. Over tid, kan blot at flytte over et gulv forårsage shifting, hvilket kan resultere i revnet flise eller injektionsmørtel. Mens små revner kan løses på et sag til sag grundlag, som nævnt ovenfor, store områder af krakket fliser er generelt vejledende for et problem under overfladen af gulvet. En af de mest almindelige og mest frustrerende, årsager af store områder af krakket fliser er tilstedeværelsen af krakket cement under fliser, som kræver en møjsommelig og bekostelig fix.

Fugt

Fliser i brusere og omkring dræn er underlagt ændringer på grund af fugt, der siver ind i gulvet. Mens de fleste keramiske fliser er 100% vandtæt, er fugemasse og forsegling mellem fliser ikke. Meget små mængder af vand, der kommer ind i revner i cementmørtel eller fliser, over tid, kan resultere i mug, mug, rådnende træ under flisen og et væld af andre spørgsmål. Tag alle forholdsregler for at sikre, at vand ikke er spildt eller endda dryppede gentagne gange på keramiske fliser, da dette kan forårsage betydelige problemer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com