Problemer med klimaanlægget at slukke

September 25

Problemer med klimaanlægget at slukke

Et værelse klimaanlægget (AC), der slukker for tilsyneladende uden grund kan have en række årsager. Luftstrømmen kan begrænses, varme udenfor kan være for intens, timeren kan indstilles eller breaker kan blive udløst. Heldigvis, disse årsager kan afhjælpes nemt.

Luftfilter

Hvis air filter er snavset eller blokeret, kan nogle klimaanlægget enheder slå og slukkes hurtigt. Luften er ude af stand til at flyde gennem enheden, så AC slukker som en sikkerhedsforanstaltning. Dette problem kan afhjælpes ved rengøring af luftfilteret. Åbn kølergrill i enheden med dine hænder, og trække luftfilter. Kør varmt vand over begge sider af filteret, indtil alle blokering og snavs er fjernet. Forsigtigt duppe filter tør med et håndklæde, eller tillade filter at lægge ud til tørre. Når filteret er tørt, sæt det tilbage i klimaanlæg og lukke gitter. Tænde AC, og enheden skal fungere normalt.

Udetemperatur

En anden årsag til en AC, der forvandler og slukkes hurtigt kunne blive meget varmt uden for luft. For at modvirke denne effekt, øge fan hastighed til at cirkulere luften gennem de interne spoler oftere. Fan hastighed kan øges ved at dreje en AC til et højere tal eller ved at angive tilstanden til sin maksimale afkøling indstilling.

Timeren

Timeren kan have været indstillet på ulykke eller af en anden. En klimaanlægget timer funktion slukker enheden efter en fastsat periode eller tænder enheden efter en fastsat tidspunkt. Hvis enheden kører og timer-knappen er trykket når enheden indstilles derefter til slukke i 30 minutter til en time, afhængigt af enheden. Når tiden er gået, slukker enheden automatisk. Når enheden vender tilbage, timer-funktionen ikke aktiv, medmindre knappen er trykket igen.

Breaker

Hvis apparatet pludselig slukkes, kunne der have været en spændingsbølge, der trippede de breaker, der kontrollerer området hvor klimaanlægget modtager sin magt. Find breaker box i dit hjem. Identificere den breaker, der er knyttet til air conditionere og observere tilstanden af kontakten. Hvis parameteren er "Off" eller i mellem "Off" og "På", flip kontakten til "On" position, og tænd klimaanlægget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com