Problemer med kobber dræn

October 18

Kobber dræn tilbyder en farverig og klassiske alternativ til emalje, porcelæn eller sten. Kobber dræn tilbyder mange fordele. De er bløde, så briller at vælte over er mindre tilbøjelige til at bryde. De er også dynamisk, med overfladen ændrer sig over tid med eksponering for ilt og andre kemikalier i luften og vandet. Kobber også indeholder nogle naturlige antibakterielle egenskaber. Flere potentielle ulemper til kobber dræn er dog vigtigt at overveje, før man investerer i en.

Ujævn Patina

Kobber gennemgår en reaktion kaldes oxidation, når det interagerer med ilt. Over tid, kobber ændringer farve fra bronze til pink til grønlig. Denne farve kaldes en patina og er ønskeligt, at mange boligejere. Men processen typisk ske ikke på én gang, og i flere måneder en kobber køkkenvask kan præsentere en ujævn nuance.

Skrabe

Kobber er et blødt materiale, og som sådan, det ridser nemt. Bestik, glas og endda plast spisestel kan ridse en kobber overflade. Ridser tilføje til patina af kobber og bidrage til en tidløs, forvitret look, der tilføjer at karakter af en kobber køkkenvask. For nogle boligejere, men er disse ridser uønskede.

Vridning

Kobber har en lav smeltepunkt temperatur. Kontakt med meget varme gryder og pander (på eller over 300 grader Fahrenheit) kan warp materiale konkurrenceforvridende overfladen af vasken. Det er ikke muligt at reparere warped kobber. Tykkere kobber dræn er mere resistente over for vridning, selv om jo tykkere kobber, jo dyrere vasken. Tykkere er bedre af andre grunde også. Tykkere dræn lækker mindre ofte, fordi de er mindre tilbøjelige til at revner på leddene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com