Problemer med køkkener med Drop loft belysning

May 11

Drop loft belysning bringer mere lys ind i dit køkken og tilføjer et dekorativt indslag til rummet. Før du tilføjer nye belysning til dit køkken, overveje de forskellige problemer, som du kan støde på. Drop lofter indeholder små paneler, der sidder inden i en ramme og sænke den samlede højde af rummet. Andre problemer du kan støde på omfatter problemer med udsmykning og omkostninger.

Størrelse spørgsmål

Når et rum er en drop loft, loftet straks sænker den samlede højde af rummet med flere tommer eller fod, afhængigt af installationen. Hvis du tilføje lys til den allerede lave loft, kan der opstå problemer med dimensionering. Lysene kan faktisk gøre rummet føler endnu mindre, fordi de afspejler fra gulvet og bounce omkring det indskottede rum, da de ikke har så meget plads som de gjorde før. At vælge vedhæng lys eller lys, der hænge under drop loft har også størrelse spørgsmål; lysene hænge lavt, og du risikerer at støde hovedet mod dem. Afhængigt af den samlede højde af loftet og længden af lys, kan endnu kortere mennesker have problemer.

Dekorative problemer

Glem ikke den dekorative aspekt, når der tilføjes drop Loftlys til dit køkken. Lysstofrør og vedhæng lys har en tendens til at kigge dateret efter et par års brug. Den populære trends eller designs i dag måske ikke ser så rart senere. Hvis du vælger lysarmaturer, vælge en klassisk eller traditionel design, der passer til stilen i køkkenet.

Installationsproblemer

Installation af lys ind i dit faldt loft er svært, især hvis du vælger lys, der passer inde i eller bag loftspaneler. Du skal skære små områder i panelerne og installere lys ind i hvert panel. Lysene køres på det elektriske system i dit hus, og har rummet ikke de rigtige ledninger, er du ansvarlig for at installere den korrekte ledninger. For eksempel, kan det oprindelige køkken design funktionen en enkelt overhead lys, mens du har brug for flere lys på drop loft.

Omkostninger forbud

Et af de problemer, du kan støde på med drop loft belysning indebærer udgifter. Omkostningerne ved et enkelt lys kan nå op på $100, og en lys er ikke nok for hele køkkenet. Selvom du bruger kun fire lys i køkkenet, tilføjer omkostningerne. Rewiring dit hjem for lys eller ændre det elektriske system tilføjer endnu mere i din samlede omkostninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com