Problemer med krybende myrter

May 10

Krybende myrtle, eller dværg periwinkle, er som det også kaldes, en evergreen, som bruges til bunddække. Det er skinnende, mørkegrønne blade, selv om nogle kultivarer har sølvfarvede, guld eller gule striber og pletter. Blomsterne er blå, lilla eller hvid. Krybende myrtle er nemme at dyrke og kun udstiller et par problemer.

Stem Blight

Stem blight er den alvorligste sygdom at angribe krybende myrtle. Denne svamp sygdommen er værre, når vejret er køligt og vådt. Symptomer omfatter udseendet af mørk brun eller sort væv, der vises på runner stilke på linjen med jorden. Områderne af sygt væv vokse hurtigt, og stængler visner og dør. Stilk blight kan også sprede sig i base af blade og blade kan blive brune og dø. Kontrol stammer blight af kun plantning planter, der er certificeret til at være sygdomsfri. Undgå over vanding. Fjerne døde plantedele, da svampen kan overleve der. Fungicider kan også reducere problemer.

Solen

Krybende myrter kan bliver gule eller endda brænde hvis de får for meget sol. Selv om denne plante producerer de bedste blomster i fuld sol, bør den dyrkes i delvis sol eller skygge, at undgå blad brændende. Planter vil inddrive fra milde tilfælde, men hvis en plante er brændt flere gange, det vil svække planten og lade det være udsat for angreb fra insekter og sygdomme.

Jern klorose

Bladene bliver gule af mange årsager, men det er let at skelne blade, der er gult på grund af mangel på jern, fordi venerne forblive grøn. I svære tilfælde, kan bladene bliver helt hvide. Jern klorose sker når planter ikke kan optage nok jern fra jorden. Normalt, er problemet på grund af jord, der er for basisk. Jern er endnu sværere at absorbere når jorden er for vådt. Anvende en gødning, der indeholder jern kan bidrage til at afhjælpe dette problem. Tilføjelse af jern forbindelser til jorden kan arbejde, er men mindre effektive i jordbund med en pH-værdi større end 7.2. Voksende krybende myrtle i kunstig jord fremstillet af sphagnum, er silica sand og kompost en effektiv løsning.

Invasive

I nogle dele af landet anses krybende myrtle en invasiv plante, der truer indfødte planter. Det danner et tæt tæppe, der fortrænger ud andre planter, og derfor er det bruges til ukrudtsbekæmpelse. Tilstand af Indiana Invasive plante arter vurdering gruppen anbefaler, at du kun plante krybende myrtle ved siden af beton eller græsplæner, så det ikke flygte ind i naturområder. Det kan styres med herbicider eller det kan være trukket eller gravet op. Alternative planter til at overveje i stedet omfatter krybende floks, vild ingefær og dværg crested iris.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com