Problemer med limet gulve Over beton

May 1

Problemer med limet gulve Over beton

Mange svømmende gulve, især træ gulve, er designet til at være limet på undergulve. Mens du kan installere nogle trægulve over beton, beton er ikke det bedste fundament for sådanne projekter og kan invitere flere problemer, som husejere bør være opmærksom på, før de begynder.

Fugt

Fugt er en primære problem med beton, som er en meget porøs stof. Hvis den betongulv er i en garage eller kælder, er det almindeligt for fugt at sive op fra jorden og sprede i luften gennem beton. Dækker beton med limet boards afbryder denne proces og fælder fugt. Dette fører til vridning, skimmel problemer og skader på gulvet.

Selvklæbende

Nogle træ og forarbejdet træ produkter er designet til brug med betongulve, men betons kemiske makeup vil ikke svare godt til klæbestoffer stormænd med krydsfiner og andre undergulve. Installatører skal købe klæbemidler designet til brug med beton. Den forkerte lim. kan føre til en svag bånd, der i sidste ende vil bryde med konkrete og kræver genansøgning.

Nivellering spørgsmål

Betongulve er designet til at være så glat som muligt, men de kan sjældent lige glathed af krydsfiner og andre undergulve. Konkrete tendens til at depressioner, kamme og andre problemer, der gør overfladen ru. Dette gør det vanskeligt at lægge bestyrelser korrekt, medmindre du bruge nogle type selvnivellerende epoxy belægning først.

Konkrete forberedelse

Hvis du er fast besluttet på at installere lim på gulve på beton, er forberedelse nøglen til at undgå mange problemer. Fjern alle gamle gulvbelægning. Hvis betonen er gammel og har olie, støv eller fedt, overveje syre-vask overfladen eller lim kan ikke holde sig ordentligt. Hvis du er bekymret for fugt, forsegle en 15-tomme afsnit af plast til gulvet og lade det der for et par dage i dit fugtige sæson. Hvis fugt indsamler på plast er det et godt tegn på gulvet er for fugtig. Professionelle vil være i stand til at foretage mere grundige undersøgelser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com