Problemer med lodde pasta

November 11

Problemer med lodde pasta

Tinpasta, eller lodde fløde, er en kit-lignende stof fremstillet af fusible metal legering og en tyktflydende harpiks kaldet flux. Pastaen påføres kobber leddene før lodde er opvarmet og anvendes til sømmene på en kobling/rør område. Indsæt hjælper med at oprette en kapillær type handling, som trækker smeltet lodde mellem de indre kobling og røret ender til at danne en lukket fælles. Materialet er meget nyttig, men der kan opstå problemer med lodde pasta.

Må ikke udsættes for ekstrem varme

Siden lodde pasta er lavet af både en metal legering og flux harpiks, som har to forskellige tætheder, overophedning kan forårsage adskillelse af de to stoffer. Derfor, Sørg for at gemme tinpasta på steder, der er mellem 35 og 55 grader Fahrenheit, at forhindre opløsningen af de to materialer.

Brug ved stuetemperatur

Lodde pasta skal ikke anvendes, når kulde, da dette kan forårsage fugt kondens på metallets overflade, hvilket kan resultere i flux/lodde splatter eller kobling og rør bevægelse under loddeprocessen. For at undgå dette, varm tinpasta op til stuetemperatur (mellem 72 og 80 grader Fahrenheit) før du bruger den.

Altid blandes inden ansøgning

Lodde pasta skal altid blandes, selvom det ikke har været udsat for høje temperaturer. Blande sikrer jævn fordeling af materialer, der kan have adskilt i pastaen. Lodde pasta bør være rørte i én retning fra en til tre minutter og bør aldrig være blandet med tidligere anvendte pasta fra andre dåser.

Fjerne overskydende lodde pasta rester

Efter anvender lodde pasta og smeltet loddetin til fælles, tør det opvarmede fælles rene af overskydende lodde og lodde indsætte rester da over tid, lodde rester vil fungere som en ætsende agent på rør overflade og kan forårsage fremtidige lækager.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com