Problemer med lys blinker på min KitchenAid Blender

May 23

En blender tilbyder bekvemme og effektive måder til at blande og nedbryde visse fødevarer. De er især nyttigt for væsker som smoothies og ryster. KitchenAid sælger flere blender modeller og deres design omfatter ofte indikatorlamperne på base på apparatet. Hvis disse lys begynder at blinke, skal du muligvis et problem med din blender.

Overbelastning

I nogle KitchenAid blender modeller, kan alle indikatorlys blinke samtidig betyde, at blenderen er overbelastet. For at undgå skader, slukker blenderen automatisk når varerne i krukken er for tung til at blande. Tænde blenderen til "off" position, åbne krukken og fjerne nogle af elementerne, du har i det at blande elementer i mindre partier. Sætte krukken tilbage på plads. Hvis lysene er holdt op med at blinke, er dit problem fast.

Syltetøj

Blendere kan også få fastklemte, gør blanding armene ude af stand til at vende og blande indholdet af krukken. Hvis dit KitchenAid blender indikatorlamperne blinker skiftevis, kunne det være problemet. For at ordne det, slukke blenderen og åbne krukken. Bryde op eller fjerne indhold i bunden af krukken at frigøre armene. Hvis lyset går tilbage til normal efter du erstatte krukke på basen, løst er problemet.

El problemer

Nogle gange de blinkende lys på din blender ikke fejlindikatorer overhovedet. Hvis der findes et problem med den elektricitet, der strømmer gennem stikkontakten du har tilsluttet dit KitchenAid blender ind, kan det medføre blinkende lys. En kort i kredsløb eller skader til forretningen kunne være skyldige. Forsøge at tilslutte din blender til en anden stikkontakt til at teste den. Hvis lys op med at blinke, kan stikkontakten være årsag til den tidligere problem.

Udsætte til din brugermanual

Uden at kende dit KitchenAid blender modelnummer, er det svært at være specifik omkring hvad de blinkende lys på din base betyder. Men din brugervejledning, der fulgte med i købet ofte har instruktioner om, hvad indikatoren lyser, og hvordan man kan løse problemet. Hvis du ikke har din brugervejledningen, kontakte KitchenAid direkte til støtte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com