Problemer med Maytag tørretumblere

March 12

Problemer med Maytag tørretumblere

Indkredse årsagen til et problem med en Maytag tørretumbler kan være tidskrævende for en ejer, der er bekendt med hvordan det fungerer internt. Kontakt en autoriseret Maytag tjenesteudbyder, hvis årsag ikke kan bestemmes.

Ingen varme

Når en Maytag tørretumbler er indstillet til "Air fnug" cyklus, ingen varme er produceret for at tørre tøjet. Hvis tørretumbleren ikke varme, når den er indstillet til enhver anden cyklus, kan problemet være en brudt varmeelement, en defekt termostat eller en sikring, der har gået dårligt.

Støjende

En ujævn tørretumbler kan være årsag til øget tørretumbler støj. Kontrollere nivellering ben på tørretumbler til sikre gummifødder er på plads. Henvises til Maytag installationen manual for specifikke instruktioner på nivellering en ujævn tørretumbler. Desuden, hvis lejer i motoren slides eller skruer, der holder tromlen i stedet komme løs, kan støj bemærket.

Langsom drejeknap

Maytag tørretumbler modeller, der har cyklusser med "IntelliDry" eller "AutoDry" vil bevæge sig langsomt i starten af en tørring cyklus. Som cyklussen forskud og tøj begynder at tørre, knop vil bevæge sig hurtigere og vil automatisk lukke ned når varer er helt tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com