Problemer med Permanent Dental Cement

August 10

Problemer med Permanent Dental Cement

Permanent dental cement er en bonding agent tandlæger bruger til at sikre tandarbejde. Det kommer som regel i en pulverform, der kræver, at kombinere det med en anden ingrediens at gøre cement. Der findes en række permanente dentale cementer. Selv om de fleste er forholdsvis sikker, er blevet rapporteret nogle problemer.

Ikke nødvendigvis velegnet til brug med finér

Visse permanente dental cement, såsom antimikrobiel dental cement, anbefales ikke til brug under finér, som dens obligation kan være kompromitteret. Antimikrobiel dental cement, som forhindrer huller i tænderne, er dog generelt passer til de fleste andre forreste sammensatte restaureringer. For eksempel, er cementen en egnet bonding agent nedenunder porcelæn sleben inlays og onlays.

Roden frakturer

Tandlæger har rapporteret problemer med Advance permanent dental cement (også kendt som L.D. Caulk). Tandlæger hævdede, at patienter hvis kroner blev permanent cementeret med Advance afholdt root frakturer i 2,5 år af placeringen af kronen. Patienter med root frakturer skulle have roden udvundet eller en bro til spørgsmålet. Problemer med rod frakturer blev oprindeligt rapporteret hos patienter set i 1996. Fabrikanten trukket produktet fra markedet i 2000.

Tand følsomhed

Visse permanente cement produkter er forbundet med alvorlige tand følsomhed hos patienter efter dental arbejde er fuldført. Spørgsmålene har været primært forbundet med en permanent cement produkt kaldet Calibra (også kendt som Dentsply Caulk). Alligevel er det vanskeligt at vide med sikkerhed, om tand følsomhed er direkte relateret til den permanente cement eller den faktiske tandarbejde, som også kan give disse problemer.

Allergiske reaktioner

Tandlæge behandling af patienter med følsomheder til methylmethacrylate bør ikke bruge Fynal cement, der indeholder denne ingrediens. En allergisk reaktion over for dette stof kan forårsage patientens tand emalje at erodere og udløse andre allergi-relaterede symptomer.

Lækage

Ifølge tandsundhed er cementeret bridgework en fælles metode, der bruges for flere tanderstatning. Cementen, der anvendes til sikring af leddene i sted hvor broen lægger. Dog med tiden med brug, kan cementeret leddet flex og forårsage lækage opstår. Dette tillader bakterier at trænge igennem den underliggende tand struktur og forårsage hurtige erosion.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com