Problemer med præfabrikeret bade

July 18

Problemer med præfabrikeret bade

En præfabrikerede (præfabrikeret) badeværelse er fremstillet på en fabrik og derefter installeret i et hjem som en komplet bad. Der er forskellige præfabrikeret bad funktioner, herunder brusekabiner, badekar liners eller badekar samt fuld badeværelse moduler. Fuld badeværelse moduler kommer i kits at du samle dig selv med hjælp fra en blikkenslager og elektriker. Fordelen ved præfabrikerede bad funktioner er, at de normalt kræver mindre tid til at installere og færre materialer end en traditionel flisebelagt bad, hvilket gør dem billigere. Men trods omkostningsfordelene opstå problemer med præfabrikeret bade.

Uens slid

Pålidelig Remodeler, en online remodeling guide, siger, at præfabrikeret bad liners anvendes på en eksisterende badekar ikke nødvendigvis passer ordentligt. Den dårlige pasform kan resultere i ujævn slitage over tid og endda forårsage liner at rippe. Når en liner ikke er monteret ordentligt på karret, kan fugt få mellem foringen og karret og føre til skimmelvækst. Pålidelig Remodeler hjemmeside anbefaler, købe en ny badekar, snarere end en liner at undgå problemer med pasform.

Lækage

Præfabrikerede badeværelse moduler kan lække r ikke er installeret korrekt og er i overensstemmelse med ikke pladsen. Nogen forklarede, en hjem forbedring hjemmeside, anbefaler køb badeværelse moduler fra en virksomhed, der gør god brug af den plads, hvor modulet skal installeres og designer et modul til dine egne specifikationer. Dette forhindrer vand i at komme ind i plads tilbage mellem modulet og væggen. Derudover foreslå de at købe præfabrikerede produkter, der er meldug resistente som et ekstra beskyttende foranstaltning i tilfælde af en lækage opstår.

Store komponenter

Badeværelse moduler indeholder engang store komponenter som en brusekabine og badekar, der ikke let passer gennem døråbninger af en eksisterende hjem. Dette skyldes, at visse badeværelse moduler er lavet til nyopførte boliger, ikke nødvendigvis badeværelse remodeling projekter. Når du køber et badeværelse modul kit, nogen forklarede anbefaler køb af et badeværelse-modul, der kan samles i den faktiske badeværelse plads og indeholder dele, der er egnet til normal døråbninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com