Problemer med Prefab Homes

November 14

Problemer med Prefab Homes

Hjem købere er ofte interesseret i at bygge pre fab eller kit hjem, fordi de er anset for at være billigere. Nogle mennesker hævder også, at prefab hjem byggeteknikker er mere miljøvenlige end traditionelle byggemetoder. Endnu, nyhedsartikler og miljømæssige blogs Bemærk, at disse begreber er diskutabel. Desuden kan hjem købere finde prefab hjem bygning tager lige så meget planlægning som traditionelle byggemetoder.

Omkostninger

Foreningen modulære opbygning systemer, bygherrer og andre tout præfabrikerede huse som en god mulighed for folk der ønsker for at bygge et hjem på et stramt budget. Artikler af Wall Street Journal og andre onlineudgivere Bemærk dog på bekostning af at bygge en præfabrikeret hjem kan langt overstiger hjem købere forventninger og endda koste så meget som traditionelle byggemetoder. Levering af en præfabrikeret hus og kran gebyrer at hæve det på byggepladsen koste flere tusinde dollars alene. Nogle grundlæggende kit hjem kun kommer med tegninger og husets shell, forlader hjemmet købere med yderligere omkostninger for døre, vinduer, tagmaterialer og interiør finish. Enhver brugerdefineret designarbejde kan også køre op omkostninger.

Foundation justeringer

Præfabrikeret homes efterlader lidt plads til foundation justeringer. Konventionelle stick-ramme huse mulighed for forholdsvis let justeringer, når grundlaget ikke er plan, fordi de er bygget på byggepladsen. Meget af en præfabrikeret hus vægge og tag er bygget på en fabrik og bragt til byggepladsen i sektioner. Eftersom så meget af huset er bygget før den ankommer på stedet, er der lidt plads til at foretage justeringer for et fundament, der er ude af trit. Desuden kunne større ændringer ende med at koste den hjem køber masser.

Affald

Hvorvidt kit hjem skabe afhænger mindre affald hvem du spørger. Der er endog uenighed om emnet blandt miljømæssige bloggere. For eksempel, huse en 2008 Jetson Green redaktionelle på præfabrikeret noter at hjem bruger op væsentlige råvarer til at stabilisere dem under transport til byggepladsen. Desuden, nogle af byggematerialerne er beskadigede eller mistede under transport og skal udskiftes på stedet. Dog hævder Treehugger kommentar offentliggøres dagen efter på disse punkter, at undersøgelser viser, at 30 procent af byggematerialer på konventionelle byggepladser er også spildt på grund af tyveri, vejr skader eller frivillig bortskaffelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com