Problemer med sol gård lys

November 1

Udendørs sol gård lys tillader dig at have en tændte stien om natten uden at spejlvende en switch eller bruge penge på elektricitet. Sol gård lys opkræve i solen om dagen og tænde automatisk når solen går ned om natten. Hvis dit lys ikke fungerer korrekt, skal du tjekke et par ting før du køber et nyt sæt.

Beliggenhed

Sol gård lys har brug for direkte kontakt med solens stråler for varigheden af dagen. Vælg en placering til dit lys, der ikke vil blive blokeret af dit hus eller i nærheden af planter.

Vedligeholdelse

Rutinemæssigt rense ud solpanel med et fugtigt håndklæde; paneler kage med snavs kan ikke effektivt fange solens stråler. Overvej at flytte værftet lys til en anden placering, selv om jer mærke overdreven mudder på panelet fra regnen sprøjt.

Batterier

De batterier, der følger med din solar lys tendens til at sidste om et til to år. Holde dem i bedste orden ved regelmæssigt at fjerne dem fra den lyse boliger og støvning off eventuelle rester med en tør klud. Udskift batterierne, når du opdager lyseffekt aftagende.

Tips

Sol gård lys har ikke pærer ligesom traditionelle værftet lys gør. Solar lys bruge LED teknologi, hvilket betyder, at du ikke nogensinde nødt til at ændre en brudt eller udbrændt værftet lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com