Problemer med Solar Lights

March 4

Solar lys er en energibesparende måde at belyse gårdspladser, stier og udendørs forhold, fordi de stole på styrken i solen for at opkræve interne batterier i stedet for på komplicerede elektriske ledninger, der skal være bundet til et hjem strømkilde. Det betyder, at en solar lys kan placeres næsten hvor som helst, uden at skulle bekymre dig om hvordan den modtager strøm. Der opstå en række potentielle problemer med lys solvarmeanlæg, som du bør være opmærksom på, før du beslutter, hvorvidt solar lys er rigtige for dig.

Solar lys kan miste afgift

Et problem med solens lys er, at de små batterier, at magten dem udvikle en hukommelse eller en reduceret opladning kapacitet over tid. Disse batterier--efter talrige oplade og aflade cyklusser--i sidste ende ikke at oplade, hvilket betyder Sol lysene ikke længere arbejde om natten. Solar batterier kan være dyrt eller proprietære og vanskeligt at erstatte. Dette kræver udskiftning af hele enheden, når det ikke længere tager et gebyr.

Mangel på mørke

Da disse lys arbejde på et lysfølsomt-off switch, hvis lokationen valgt ikke er mørk nok om natten – for eksempel, et område i nærheden af en gade lys eller projektør, der kommer i skumringen--lyset virker muligvis ikke, som sensoren vil stadig tror at det er dagen, eller ikke mørk nok til at indstille belysningen.

Mangel på Sol

Da lysene opkræve af sollys i løbet af dagen, hvis du har en placering, der ikke får nok sollys, lysene ikke opkræve ordentligt og enten undlader at lys i mørket, give svagt lys eller giver ingen lys overhovedet.

Solpaneler kan dø

Hvis solpanel dør, bliver skjult af snavs eller støder skader, lyset kan ikke opkræve i løbet af dagen, og som følge heraf vil ikke tænde om natten. Skader sker i en række forskellige måder, som når sollys forårsager beskyttende Plastbeklædningen over solceller til gul, eller hurtigt, når en sten kastet af en græsslåmaskine rammer lyset og revner solpanel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com