Problemer med sprøjten Pest Control Roller pumper

October 29

Problemer med sprøjten Pest Control Roller pumper

Hjem gartnere og landmænd bruger sprøjter til at sprøjte pesticider til kontrol ukrudt og skadedyr. Du skal vælge den rigtige slags sprøjteudstyr til sådanne formål. At vælge det rigtige udstyr kan gøre forskellen mellem at gøre din opgave en nem proces eller vanskelig. Der er forskellige sprøjter rådighed, hver med sine fordele og problemer.

Typer af pumper

Der er forskellige faktorer til at se på i at vælge spray udstyr, såsom det udstyr pumpe og spray tanke. Pumpen bør give tilstrækkelig pesticid flow og tryk til dine behov. Pumper inddeles i to brede kategorier, pumperne "positive-fortrængning" og "ikke-positive forskydning" pumper. Rullens pumper, samt membranpumper og stempelpumper, falder ind under førstnævnte kategori. Og centrifugalpumper er i sidstnævnte kategori.

Rullens pumper

Rullens pumperne er selvansugende og giver en moderat flow og tryk. De større former for disse pumper kan udvikle pres på op til 300 pounds per kvadrattomme (psi). De består af en rotor med ruller, som har til huse i en sag. Disse roller pumper kan håndtere en række forskellige pesticider. De giver en effektiv drift, kommer i en kompakt størrelse og har lav indledende vedligeholdelsesomkostninger. Rullens pumper er tilgængelige i en række forskellige materialer som nylon, polypropylen og Teflon.

Nedsat Output med tryk

Mens disse roller pumper anvendes i pest control sprøjter arbejde effektivt generelt, deres output har tendens til at falde, hvis du underlægge dem til højere niveauer af pres. Hvis din pest control strategi indebærer anvendelse af pulvere, at du nødt til at våde, er rulle pumper ikke det bedste valg. Andre typer af pumper, som centrifugalpumper, tendens til at være et bedre valg, hvis du vil bruge vanddispergerbare pulvere til skadedyrsbekæmpelse sprøjtning.

Ikke egnet til slibemidler

En anden begrænsning er, at disse roller pumper tendens til at slides nemt når pumpning slibende materialer. Materialerne, der har tendens til at slides pumpens boliger, rotor slots og ruller. Mens du kunne erstatte pumpen, hvordan det fungerer, afhænger af hvordan slidte pumpen boliger er. Nylon ruller fungere godt med de fleste kemikalier. Teflon ruller har også vist sig for at være godt med en lang række kemikalier. Men, hvis du bruger sprøjten pumpe slibende materialer, gummivalser ville være et bedre valg. Membranpumper er et andet valg, hvis du ønsker at sprøjte slibende materialer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com