Problemer med Trane/c XL15i

January 3

Trane er en varme-, ventilations- og klimaanlæg producent og en af dens vigtigste produkter er Trane/c XL 15Jeg. Enheden er lavet til at tillade forebyggende vedligeholdelse og Trane giver nem adgang til enheden med aftagelige paneler. Denne enhed kan opstå problemer, hvis ikke serviceret korrekt.

Enhed ikke køling

En de vigtigste problemer med Trane XL 15Jeg er enheden ikke at køle hjemmet. En af grundene til dette sker er den vigtigste breaker er slukket eller er blevet udløst af kontoret. Tjekke den elektriske panel hvor breakers er placeret og afgøre, om breaker kontrollerer Trane er i positionen "On". En anden grund Trane a/c ikke kan køling er at termostaten ikke er indstillet korrekt. Fjerne adgangspanelet til enheden og kigge på termostaten på siden af Trane. Termostaten kan justeres ved at dreje en knop til den ønskede temperaturindstilling.

Ingen luft strømmer gennem ventilationskanaler

Lejlighedsvis Trane/c XL 15Jeg kan kører, men ingen luft strømmer gennem ventilationskanaler og ind i hjemmet. Dette problem kan skyldes beskidt luftfiltre, som skal ændres hver 30 dage. Når filtrene blive for tilstoppet med snavs, er luftstrømmen begrænset. En anden årsag til dette problem er en beskidt spole i a/c enhed. Spolen sidder i bunden af enheden og skal rengøres regelmæssigt for at forhindre snavs fra bygning og forårsager coil at fryse.

Afløb Pan overløb

Trane/c XL 15Jeg har et afløb gryde, der giver mulighed for kondens til at flyde ud af a/c enhed og på jorden. Snavs og snavs kan bygge i bundproppen og forårsage afløb pan at overflow i systemet, hvilket kan forårsage motor eller kompressor at blive våd og beskadiget. Fjerne alle rester fra afløbet panden til at løse problemet. En anden årsag til afløb pan overløb er, at parameteren automatisk overløb har afslutte arbejdet. Parameteren fortæller enheden når at løbe panden. Den eneste korrektion til dette problem er at erstatte parameteren overløb.

Kontinuerlig drift

A/c XL 15Jeg er ikke vel at køre hele tiden når køling hjem. Termostaten styrer Trane og når den ønskede temperatur er nået, systemet slår automatisk fra, så det kan køle. En termostat, der er indstillet for lavt i løbet af sommeren vil fortsætte med at køre systemet, fordi det ikke kan nå den ønskede temperatur. Indstilling Trane/c XL 15Jeg ved 40 grader i løbet af sommermånederne er ikke godt, fordi enheden ikke kan nå denne temperatur inde i hjemmet. Det er bedst at sætte termostaten på 70-75 grader. En Trane a/c enhed, der er angivet ved en ekstrem temperatur kan blive overophedet og brænde op, forårsager behovet for større reparationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com