Problemer med Trex pyntede

February 3

Problemer med Trex pyntede

Trex virksomheden lancerede sin linje af sammensat træ alternative pyntede produkter mere end et årti siden for at rave anmeldelser og revolutionerede en industri. Nu ser det ud flere mennesker er ved at blive utilfreds med lang levetid og Trex produkternes kvalitet. Så meget, at de har aftalt at løse to store kollektive søgsmål retssager. Så, hvad er problemerne med Trex pyntede, og hvad kan du gøre ved dem?

Nedbrydning

Mange Trex dæk ejere har klaget afskalning, forringelse og selv i ekstreme tilfælde virtuelle opløsningen af deres Trex dæk. Det lader til, at under visse betingelser belægning seal placeret på dette genanvendt plastic/træ komposit fejler, udsætter det for elementer, med dårlige resultater. Udskiftning af alvorligt beskadiget boards synes at være det eneste middel.

Skimmel og meldug

Mange Trex produkter har en simuleret træ korn tekstur, der kan samle snavs og fugt, hvilket resulterer i overfladen meldug og skimmel. Dette er almindeligt i træ dæk så godt og kan vendes med et dæk blegemiddel produkt som Corte Clean. Besøg home center maling afdelingen og bede om dæk blegemiddel. Disse produkter indeholder blegemiddel, der vil gøre dine dæk og dræbe svampesporer. Følg producentens anvisninger, men afholde sig fra at bruge magt skiver.

Kridt og andre markeringer

Kridt linjer bruges typisk i byggeriet til at markere lige linjer. Nogen kridt linjer og andre mærker, der ikke støve vil være permanent, men kan være lettet med acetone, der er tilgængelige i paint-afdeling i enhver hardware butik eller i dit Medicinskab som neglelakfjerner. Påfør en lille mængde med en blød klud og gnide. Skyl område med vand.

Farvning

Et kemisk stof kaldet tannin bærer farve de fleste blade og træ og kan sive ned i dine dæk forårsager misfarvninger som kan blegne med tiden. En grundig rengøring med en moppe og blid rengøringsmiddel som opvaskemiddel, kan hjælpe fjerne resterende snavs og lette pletten. At fjerne blade og snavs med en kost eller blad blæser ofte er den bedste forebyggende foranstaltning.

Advarsler

Slibning er ikke anbefalet til Trex pyntede produkter. I modsætning til træ og noncomposite polymerer har Trex lag, herunder et hårdere ydre pels, der giver sin modstand mod elementerne. Slibning ødelægger dette og forårsager ulige misfarvning og markeringer i overfladen, som er irreversible.

Pres vask er en no-no. Mens store for indkørsler, træ dæk og sidespor, vil 1500 psi pres skiver ødelægge den ydre belægning af Trex sammensatte pyntede, muligvis tømme din garanti. En simpel haveslange med et lavere tryk montering, kombineret med vaske-og rengøringsmidler og en moppe til hård steder, er din bedste satsning for rengøring Trex dæk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com