Problemer med Uventilerede Gas Logs

November 27

Problemer med Uventilerede Gas Logs

Siden 1990 ' erne, er gaspejse blevet et populært valg til boliger, med både dekorative og funktionelle anvendelse. Med valget af naturgas eller propan (LP), kan gas pejs logfiler være udluftes, Uventilerede eller delvist udluftet. Udluftet logfiler, som kan bruges med åbent spjæld, er det mest populære valg, men de er også den mindst effektive, med kun 10 procent af varmen kommer ind i hjemmet. Uventilerede gas logfiler er meget effektive, men de har ulemper.

Kunstige Look

Uventilerede gas logs særlige ren-brænding udformning gør det muligt for pejsen skal bruges med spjældet lukkes, men som et resultat, branden ikke er så varmt, med en BTU (varmeenergi) rating, der er omkring en tredjedel af den af udluftet logs. Brand, derfor ikke ser som reel.

Luftkvaliteten

På grund af ændringer Uventilerede logfiler gøre til luften i rummet eller huset, har nogle stater forbudt dem. En svag lugt, der stammer fra enheden, kombineret med en reduceret niveau af ilt i området, gøre miljøet ubehageligt for folk med respiratoriske problemer. Dette er især et problem med nye, godt isolerede, høj kvalitet boliger. Heldigvis er Uventilerede pejse udstyret med ilt udtynding sensorer, der overvåger iltindholdet og vil automatisk slukke flammen, hvis niveauer dyppet for lavt.

Gene

Uventilerede logs kommer i specifikke konfigurationer, der ikke kan tilføjes eller omorganiseret. De arbejde ikke også almindeligt med fjernbetjeninger, væg termostater og andet tilbehør, der kan købes sammen med ventileret pejse. Fordi de er dybest set en åben flamme, bør Uventilerede pejse behandles med samme respekt og forholdsregler som en traditionel træ-brændende ild. De er ikke designet til fuldtids, hele-home varme, og de bør ikke lades på, når uden opsyn. På grund af deres effektivitet, de producere en masse varme, og objekter lige over ilden kan skæv eller anden måde beskadiget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com