Problemer med Ventless tørretumblere

January 26

Problemer med Ventless tørretumblere

Ventless tørretumbler, eller kondenserende tørretumbler, er en type af tørretumbler, der bruger vand fra hanen til at fjerne varmen fra tørretumbleren. Denne type af tørretumbler er nyttig for boliger, der ikke kan lufte varme gennem eksterne kilder, eller for personer, der ikke ønsker en åben udluftning fører til ydersiden af deres hjem. Ventless tørretumblere kan også sidde næsten overalt hvor et afløbsrør og stikkontakten er placeret. Ventless tørretumblere har desværre også flere problemer i forbindelse med deres drift procedurer.

Kondens

Mest ventless tørretumblere bruge koldt vand bredbånd at fjerne varmen fra tørretumbleren og derefter bortskaffe vand gennem afløbet rør. Dette kan skabe kondens på og under tørretumbleren. Hvis for meget kondens, kan vand puljer danne på jorden. Dette kan forårsage mug og meldug at form. Det er vigtigt at tørre op nogen synlige kondens hurtigt og kun bruge ventless tørretumblere på hårde overflader.

Fugtighed

På grund af den måde, ventless tørretumblere arbejde, er fugtighed i den tørrerum altid høj. Denne fugt er forårsaget af tilstedeværelsen af kolde væske kombinerer med varm luft fra tørretumbleren. Fugtighed kan forværre sundhedsmæssige problemer i disse følsomme over for fugt. Luft i vaskerum kan føles klistrede eller konstant våd.

Effektivitet

Selvom ventless tørretumblere er mere energieffektive, har de længere tørretider end mange udluftet tørring systemer. Mest ventless tørretumblere kan tørre kun halvdelen af en normal skive belastning, hvilket betyder, at tørretumbleren vil køre dobbelt så ofte som en ventileret tørretumbler. Det skærer ned på nogle af energieffektiviteten, der hævder, at ventless tørretumblere.

Tidsramme

Ventless tørretumblere tager meget lang tid at tørre tøj. Nogle ventless tørretumblere kan tage mellem 2 og 4 timer at tørre en halv belastning af tøj efter Natural Resources Canada. På grund af dette, kan det tage flere dage at vaske en uge værd af tøj.

Brug

På grund af den lange tørretid anbefaler mange ventless tørretumbler producenter, at Tøjvask skal vaskes og tørres dagligt i stedet for ugentligt.

Skjulte omkostninger

Selv om energiomkostningerne for ventless tørretumbler er lavere, er der en skjult omkostninger til at eje en ventless tørretumbler. Ventless tørretumbleren tager vand fra hanen til at destillere varmen fra tørretumbleren. Vandet bruges hver gang tørretumbleren drives. Dette vil øge en boligejer vandregning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com