Problemer med Viking produkter

May 17

Problemer med Viking produkter

Viking Range Corporation fremstiller high-end apparater til boliger. Det har seks appliance afdelinger, med den professionelle linje sælge de fleste enheder. Enhederne er blandt de højere priser apparater til hjemmemarkedet, med priser begynder omkring $2.000 og gå så højt som $8.000. En række af Viking kunder har vanskeligheder med deres apparater, klager over lav kvalitet samt dårlig kundeservice.

Klager

Nogle fælles klager over Viking apparater er revnet skuffer og delelinjer i køleskabe, dårlig efterbehandling detaljer på komfurer og ovne, elektriske problemer med intervaller, ovne og komfur, forværrede hængsler og overophedning ovne og elektroniske tændsatser. Mange kunder, klage ifølge Consumer Affairs, at Viking service folk ikke reagerer på opkald, forsinkelse reparationer indtil garanti udløber eller opkræve høje priser for reparationer. Andre kunder klager over, at de betaler for at erstatte den samme side gentagne gange. Andre har problemer med computerens bundkort i køleskabe, fejljusteret køleskab døre og funktionssvigt fans.

Utætte køleskabe

Ifølge Consumer Affairs og haven Web, kunder klage at Viking køleskabe lække, især is maker enheder. Dette kan medføre vand til at akkumulere under og bag køleskabet, skader gulve og kabinet. Is beslutningstagere lækage af en række årsager, herunder tilstopning, revner og dispenser snegl fiasko.

Minder om

Der har været flere minder på Viking produkter gennem årene. Den mest nylige tilbagekaldelser indebærer 36-tommer, bottom-mount fryser køleskab og indbygget, side-by-side køleskab, der er 48 inches lang. De begge har defekt skruer, der Fastgør pivot plade af den øverste dørhængsel. Disse skruer kan vride, forårsager døren til falder ud eller svinge ud uventet. Tidligere minder involveret defekt køleskab sæler samt hængsler.

Garanti

Maj 1, 2011 indført Viking Range Corporation en opgraderet garanti program, måske som reaktion på klager om produktkvalitet. Ifølge Viking dækker garantien dens high-end professionelle linje af apparatet. Det er en tre-årig "signatur" garanti, der dækker alle apparater, der er købt efter maj 1, 2011. Dog er under counter køleanlæg og ismaskiner ikke inkluderet i garantien.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com