Problemer med Window Blinds

August 3

Problemer med Window Blinds

Window blinds er en praktisk og omkostningseffektiv vindue der dækker indstilling. Der er dog nogle downfalls til blinds. Overvej de potentielle problemer du oplever med persienner samt, hvordan at undgå og reagere på disse problemer, når du vælger dit vindue der dækker for at sikre, at du vælger indstillingen passer bedst til dine behov.

Lysforurening

Mange ejere af vinduet-blind beklage, at deres blinds stadig tillader nogle lys ind i rummet. I mange tilfælde har blinds små huller på begge sider, der bruges i blinde konstruktion for at bevare stabiliteten i det vindue, der dækker system. De lille pin-pricks af lys, der er ofte lavet af disse huller kan være bekymrende at personer, der ønske om mørket. For at løse dette problem, enten installere mørklægningsgardiner bag blinds eller opsøge et sæt af persienner, der ikke har huller. Hul-mindre blinds er normalt ikke så solide som dem, der indeholder disse huller, som lamellerne ikke er holdt sammen så sikkert.

Korrekt pasform

Personer med uregelmæssigt formede vinduer kan have svært ved at finde blinds, der korrekt passer deres vinduesåbninger. For at overvinde denne vanskelighed, kan du enten købe skræddersyede blinds, som kan være pebret, eller har blinds skåret til at passe. Mange isenkræmmere sælger blinds, der kan skæres til at passe forskellige åbninger.

Sol blegning

Når udsmykning med mørk-farvet blinds, kan hjem dekoratører finde sol blegning bliver problematisk. Mørke blinds er følsom over for sol blegning og kan blive vasket ud over tid. Du kan kun undgå dette problem ved køb lys-farvede blinds eller ved at erstatte mørke blinds, som solen udvasker vinduet forbindinger.

Sikkerhed

Persienner kan være usikre. De skaber farer for små børn, hvis ejere ikke tage passende forholdsregler. For at sikre dine blinds er sikkert for brugere i alle aldre, forkorte blinde snore eller lægger beslag på væggene og Pak ekstra ledning længden omkring dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com