Problemer placere keramik Over Vinyl fliser

February 12

Problemer placere keramik Over Vinyl fliser

Når remodeling et vinyl gulv med hensigten at installere keramiske fliser, er fristelsen for nogle boligejere at installere den keramiske fliser over vinyl. Men der er en række problemer, der kan opstå fra denne metode, som kan føre til keramiske fliser installation ikke i årene fremover. En keramisk tile installation at vil sidst en levetid, er der en række faktorer, du bør overveje.

Underlaget stabilitet

Underlaget stabilitet er en af de vigtigste aspekter af keramiske fliser anlæg. Da keramiske fliser er afhængig af en beton-baserede thinset mørtel, skal fundamentlaget--ellers kendt som substrat--være helt stabilt til at undgå bevægelse, som vil knække thinset og ødelægge bånd mellem mørtel og flise. Den eneste måde at er kendt, hvis underlaget er strukturelt lyd at fjerne vinyl og fysisk inspicere substratet.

Vinyl fejl

Mens nogle områder af vinyl-installationen kan stadig blive hængende fast til underlaget under, kunne der være områder af vinyl hvor limen har mislykkedes med tiden eller obligationen er brudt på grund af fugt eller andre problemer. Den eneste måde at sikre de keramiske fliser installation ordentlig strukturelle integritet er at fjerne alle af vinyl og tage ting ned til den base lag, så du kan sørge for alle aspekter af installationen keramiske er bundsolid.

Overdreven bevægelse

Overdreven bevægelse er bane af enhver keramiske fliser installation, ikke kun fordi det kan knække bånd mellem mørtel og flisen, selv men også, fordi overdreven bevægelse kan knække injektionsmørtel og pop fliserne ud på gulvet. Fare med installation over vinyl er, at du aldrig vide, hvilke dele af vinyl er sikkert fæstnede og hvilke områder er blevet kompromitteret over tid, hvilket betyder, at der kunne være ekstra bevægelse ud over årstidens svind og vækst, der vil ødelægge din flise installation.

Forkert Bond

Thinset mørtler er cement baseret og betød at sprede på toppen af fiber eller cement-baserede substrater til at sikre en ordentlig bånd mellem substratet og tile installation. Vinyl er plast baseret, og giver ikke en passende limning overflade af thinset mørtel. Mens der er speciale morterer sælges der kan tiltræde plast (såsom epoxy morterer), den grundlæggende regel for keramiske fliser installationer er kun at installere på nominel substrat overflader som beton eller Fiberplade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com