Problemerne med Shadowing når du installerer gipsvæg

November 16

Reparere shadowing problemer på gipsvæg ofte er labor intensiv og rodet. For eksempel, kan fastsættelse af fremtrædende kamme kræve mange frakker af fælles sammensatte, efterfulgt af tunge slibning. Leje en professionel drywall entreprenør til at reparere omfattende shadowing problemer. Års erfaring og uddannelse tillader eksperter til at arbejde hurtigt og effektivt samtidig minimere rod.

Synlige kamme

Skygger kan henvise til synlige højderygge langs tapede sømme på vægge og lofter. Fælles fotografering er en anden fælles betegnelse for denne type af defekt. Drywall arbejdstagere integrere papir tape hvor bestyrelser af drywall mødes, ved hjælp af fælles sammensatte til at danne en obligation. Hvis en medarbejder undlader at tørre båndet flad, kan den tapede søm være synlige efter maleri. Reparation indebærer anvende flere tykke lag af fælles sammensatte over hver side af højderyggen, hæve niveauet for de omkringliggende områder til at matche den fremtrædende ridge.

Mørke linjer

Afskygning kunne også henvise til mørke linjer, der kører i overensstemmelse med de træ bjælker af rummets loft. Årsagen er kondensering, som fælder fugt og lejlighedsvis årsager skimmelvækst. Kondens forekommer oftere i disse områder, fordi områder af drywall direkte under de træ bjælker oplever lavere temperaturer end områder mellem strøer, som sandsynligvis er beskyttet fra vintertemperaturer af et tykt lag af isolering. Hvis du vil skjule de mørke linjer, Rens loftet med rent vand og mild sæbe og anvende et frisk lag maling.

Isolering

Tilføje et nyt lag af isolering over loftet for at forhindre fremtidige shadowing problemer. Det nye lag bør hvile vinkelret over loftet bjælker ikke mellem dem. Dette skjolde toppe af træ bjælker fra vinterens kulde, forhindrer temperatur forskellen på tværs af gips loft nedenfor og tilsvarende problemer med kondens.

Tekstur afskygning

Tekstur shadowing opstår når malet gips har synligt forskellige teksturer i tilstødende områder. Typisk, dens eneste synlige i smukt tændt områder. Problemet skyldes tekstur forskellen mellem nøgne drywall, som har en lys fuzz og færdige områder af drywall, der er glat på grund af flere lag af fælles sammensatte. Forhindre tekstur skygger ved at anvende flere lys skimme frakker over hele overfladen af gips bestyrelser, i stedet for at begrænse de sammensatte programmer til sømme og skruehoveder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com