Problemfri rendestenen værktøjer

June 9

Problemfri rendestenen værktøjer

Problemfri rendestenen installatører bruge en række specialiserede værktøjer til at installere en tagrende system. Disse værktøjer har præcise job at gøre, og professionelle rendestenen installatører skal have de rette værktøjer og den nødvendige viden til at bruge dem korrekt. Stedfortræder værktøjer kan få arbejdet gjort, men når et installationsprogram bruger de rette værktøjer, kvaliteten viser.

Tagrende maskine

Producentens sælge rendestenen materiale i en rullet coil. Installationsprogrammet delvist unrolls spolen og indsætter ene ende af flad spolen i rendestenen maskinen på støbestedet. Den flade coil passerer gennem rendestenen maskine og viser sig i form af tagrenden, der er klar til at installere. Disse små, bærbare maskiner lade installer til form brugerdefinerede længder af tagrende på stedet passer til kunden behov. Standard rendestenen maskiner form 5-tommer eller 6-tommer tagrender og nogle maskiner kan danne begge rendestenen størrelser. Syv-tommers rendestenen maskiner er produceret, men er ikke så let tilgængelige eller udbredte.

Udgangen Cap Crimper

Tagrenden er åben i hver ende, når rendestenen maskine danner det. Disse åbne ender så vandet at undslippe og gøre ordningen rendestenen ubrugelig. En installatør skal knytte endestykker til hver åbne ende af tagrenden at forsegle rendestenen, således at vandet flyder ind i downspout i stedet for ud i enderne af tagrenden. Installationsprogrammet skal bruge ende cap krymper for at knytte disse endestykker til tagrenden.

Outlet Punch

En outlet punch giver mulighed for en problemfri rendestenen installer til at gøre et rent snit i rendestenen til stikkontakten. En outlet punch tillægger tagrende hvor downspout vil blive installeret og installationsprogrammet trykker ned på punch til at skære hul. Afgangen passer stramt ind i hullet. Uden en outlet punch, skal installationsprogrammet skære hul i hånden, som ikke producerer et hul som nøjagtige eller så rene som outlet punch.

Målebånd

Et installationsprogram bruger et målebånd til at måle hvert område af hjemmet hvor problemfri gutter skal installeres. Installationsprogrammet skal få nøjagtige målinger, så tagrenden dannet vil passe problemfrit i området.

Hånd Seamer

Et installationsprogram bruger en hånd seamer for at folde downspout stropper omkring downspout. Downspout stropper holde del af downspout til væggen og er fastgjort til væggen bag downspout med skruer. Hånd seamer tillader installeret hen til Proper og let fold metal stropperne så at bæltet er stramt mod downspout.

Nitte pistol

En Nitte pistol sikrer nitter for at knytte et stykke tagrende til et andet stykke. Lille, kompakt nitte kanoner, der er i stand til at passe ind i små arbejde rum er nødvendige for gutter installationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com