Procedure for at male vægge & Trim

October 10

Procedure for at male vægge & Trim

Hvis du får klar til at male et værelse, du kunne blive konfronteret med et dilemma: skal du male trim eller væggene først? For at være ærlig, er valget op til dig. Der er forskellige fordele og ulemper for hver procedure. Selvfølgelig er der en tredje mulighed. Du kan male væggene og trim sammen. Men før du kan gøre enhver maleri, dine første skridt er at forberede rummet.

Forbereder værelset

Forbereder sig på at male er vigtig, fordi det sparer tid i jobbet og forhindrer kostbare oprydning, når du er færdig. Flyt alle møbler, enten i et andet rum eller i midten af rummet. Derefter dække gulvet med en dråbe klud. Bruge maskering eller maleri tape til at beskytte overflader du ikke gider malet, herunder vinduer og lamper. Sluk for strømmen til rummet og fjerne outlet og skifte pladerne. Køre en forlængerledning og bruge lamper i stuen, hvis du har brug for ekstra belysning.

Male væggene først

Male væggene først betyder dybest set starter fra toppen og arbejder ned. På den måde du vil dække op og løse eventuelle splatters gøre du. Hvis du male den trim første, kan det være alt for våd til at beskytte med malertape. Venter på at male trim betyder også, at du ikke behøver at spilde tid på beskyttelsen af den før du maling. Fordi trim arbejde er detaljeret alligevel, kan du bruge en fleksibel maling skjold til at beskytte væggene, når du arbejder på trim.

Maleri Trim først

Maleri trim før væggene kan du fjer eller børste ud mærker på væggene i stedet forsøger at fjerne dem. Det er også tillader dig at overlappe på vægge lidt med din trim farve. Derefter kan du oprette en lige kant, når du male væggene, hvilket er meget nemmere at gøre på væggen end på den smalle kant af trim. Maleri trim kræver du at beskytte det før du male væggene, hvilket betyder, at det ikke kan blive malet samme dag.

Male vægge og Trim sammen

En ny trend i udsmykning kan hjælpe dig med at undgå denne debat. Hvis du male trim og væggene af samme farve, kan du male dem på samme tid. Monokromatiske værelser er den nyeste trend. Men det betyder ikke, du nødt til at male alt hvidt. Du kan bruge enhver farve du gerne. I dette tilfælde er det bedst at tage en side fra argumentet "vægge først" og begynde øverst og arbejde din vej ned.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com