Procedure for at placere en Metal kant til flise

June 11

Når det kommer til at finde den perfekte termineringspunkt på en flise installation, er der visse områder, hvor et overgangspunkt brat gjort, f.eks. mellem fliser og træ. I disse særlige tilfælde er der en bred vifte af produkter til rådighed til at bygge bro over kløften mellem de to flader, med metal kanter er den foretrukne type anvendes. Installation af metal kanter afhænger af typen af fliser og din personlige præferencer; du vil finde et udvalg at vælge imellem.

Hvordan Metal kanter arbejde

Metal kanter for flise overflader er en fælles bridging overgangspunktet mellem to forskellige typer af materiale. De arbejder ved at skabe et tyndt lag mellem de to materialer. Dette lag giver af keramik eller natursten tile installation mulighed for at bevæge sig uafhængigt af de andre materiel i forbindelse med sæsonbestemte bevægelse, såsom hævelse, og svindende underlag under flise installationen eller i forbindelse med tung trafik eller enkel bevægelse over tid.

De er låst på plads med flise-installation på grund af en L-formet design, der ser den "lange" del af L installeret under den udvendige kant af flisen. Den korte ben bruges blot som et overgangspunkt, såsom en ramp eller går imod den ydre kant, mellem flisen og andet materiale.

Tilgængelige typer

En bred vifte af metal kanter er tilgængelige. Som teknologien er avanceret, metalstrimler har udviklet sig ud over de simple sølv metal strips, løber langs kanten af flisen til en kompleks serie af multi-farvede og sikringsanlæg kanter, der kan bruges i en bred vifte af applikationer, afhængigt af om installationen er interiør, eksteriør, marmor, granit, skifer, keramik, porcelæn, glas eller enhver anden form for flise overflade på markedet.

Metal kanter kan skråt eller ramped, til områder, hvor flisen er højere end de andre overflade, samt flad belægninger at maske overgangen punkt mellem fliser og andet materiale af samme højde.

Installationsprocessen

Enhver metal kant skal installeres under installationen faktiske flise, som integriteten af metal kantning er afhængig af at blive indgivet under den ydre kant af den sidste række fliser. Thinset mørtel bruges som selvklæbende til at låse den metal strimmel på plads under flisen.

Metal kant til flise kan skæres, ved hjælp af en håndholdt nedstryger, og de ru kanter kan være glattes ved hjælp af en gnide stone. Lige snit kan gøres med lidt forberedelse, mens hjørne områder kan kræve nogle yderligere planlægning. En 90-graders hjørne, for eksempel, vil kræve to stykker af metal kant skal skæres på 45-graders vinkler for at gøre 90-graders vending.

Når den metal kant er skåret og glattede, blot sprede din thinset mørtel som for installation af flisen. Tryk på den lange side af metal strimmel i thinset lige under hvor kanten af flisen vil være. Installere fliser direkte oven på den metal strimmel. Dette vil hovedsagelig låse det på plads og give dig den overgang, du er ude efter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com