Proceduren for at fjerne trægulve

November 29

Proceduren for at fjerne trægulve

Måske har du besluttet, at du ikke længere ønsker hårdttræ gulvbelægning, eller måske du nødt til at erstatte beskadigede eller skæv trægulve med nye træ paneler. Sværhedsgrad af hårdttræ gulvbelægning fjernelse proces afhænger af, hvor kraftigt det er overholdt. I disse tilfælde vil du har brug for til at rippe ud den gamle trægulve. Denne proces kræver en masse fysisk arbejde og skaber en masse rod. Mens bryde gulvet op, skal også du sørge for at du ikke skader subflooring.

Bryde op gulvbelægning

Du skal bruge de rigtige værktøjer til at fjerne trægulve. En store forhammer kan bryde op hårdttræ gulvbelægning hurtigt, men hvis ikke gøres forsigtigt det kan beskadige subflooring. Også, forhammer kan være for tung for nogle. En så også er en hurtig måde at fjerne hårdttræ gulvbelægning, selv om saven vil gå igennem en masse blade, som de bliver hurtigt kedelige. Vingerne vil også bryde, hvis de rammer konkrete subflooring.

Rippe op gulvbelægning

Hvis du har en relativt skrøbeligt materiale nedenunder hårdttræ gulvbelægning, kan du ikke ønsker at rippe op den hårdttræ gulvbelægning med en hammer og mejsel. Du simpelthen nødt til at kile mejsel nedenunder bestyrelsen, strike mejslen med en hammer, indtil bestyrelsen løsner og rip det med koben.

Tungen Side gulvbelægning

Når du fjerner gulvbelægning, er det bedste sted at starte den tunge side af anlægget, gulvbelægning, der er bestyrelsens fulde bredde langs linjen parallelle væg. Når skære gulvet op, forsøge at gøre 4 - til 6-tommer nedskæringer. Claw hammer fungerer godt for at fjerne hårdttræ gulvbelægning, er tæt på væggen, men klo hamre kan gøre et stort rod.

At fjerne stykker

Efter smashing gulvbelægning, kan du fjerne stykker af gulvet ved hjælp af et koben, som er en af de nemmeste værktøjer til at rippe op de omstrejfende stykker. Stykker af gulve vil stadig være fast for at lime, så du bliver nødt til at bruge nogle kraft til at rippe op i bestyrelserne.

Skrabe lim

Du skal fjerne limen efterladt ved at skrabe det med en gulvbelægning skraber. Jo mere jævn skrabe overfladen, jo hurtigere skrabning jobbet. Klæbemidler, men nogle gange bliver alt for stærke for sal skraberen og du bliver nødt til at leje en raspning maskine med en skrabning vedhæftet fil. Når du har skrabet op alle de resterende lim, vil du rydde op i området med en kost og en fejebakke.

Afvikling

Når du fjerner gulvet, vil du fjerne paneler én efter én i stedet for at fjerne bidder af gulvbelægning, der vil tage meget længere tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com