Procedurer for kontrol af skadedyr

June 8

Procedurer for kontrol af skadedyr

Ødelægge ethvert skadedyr du opdager i dit hjem, have eller afgrøder virker på kort sigt, men du også nødt til at planlægge på lang sigt til fuldt ud at styre en pest problem. De mest effektive metoder til skadedyrsbekæmpelse afhænger af typen af pest du ønsker at udrydde.

Isolering

Kakerlakker, myrer og andre små skadedyr kan indtaste en bygning gennem små huller eller revner i vægge og træværk. Undersøge isolering i dit hus for skadedyr eller områder hvor skadedyr kan få adgang. Brug caulk eller udvide isolering skum til at forsegle sådanne områder. Hvis du foretrækker, kan du leje en professionel entreprenør til at installere isolering skum.

Rengøring praksis

Opretholde et rent miljø hjælper med at reducere skadedyrsangreb. Fjern tomme kasser og poser, så skadedyr har ingen steder at skjule. Holde skrald udendørs og fjerne det ofte; vedligeholde lossepladser, så de forbliver fri for papirkurven. Hvis du har en fabrik eller mad-orienteret virksomhed, regelmæssigt rengøre alle overflader, der kommer i kontakt med fødevarer eller ethvert organisk stof.

Fælder

Fælder er nyttige til at fange en bred vifte af skadedyr, fra gnavere for insekter. Indstille fælder for store skadedyr som rotter, som kan være fanget i et lille antal og rive eller dræbt. Brug en elektrisk stød-fælden til at dræbe flyvende skadedyr som fluer (disse fælder skal anvendes fra mad). Sæt madding fælder til at styre termite skadedyrsangreb.

Barrierer

Barrierer er nyttige for fremskridende skadedyr, der er bevæger sig på tværs af et landskab, som du ønsker beskyttet. Bruge en linje af stærke kemiske afskrækkende for at blokere passage af territoriale skadedyr som brand myrer uden udbredt pesticidudbringningsudstyr. Fysiske barrierer kan afskrække større skadedyr. Forsegle dit hus med isolerende skum for at hjælpe med at forhindre mus eller rotte problemer, og tilføje hegn i din værftet til at afskrække større skabninger som hjorte.

Økologisk kontrol

Økologisk kontrol er pest kontrol indstillinger, der er baseret på naturlige rovdyr at minimere pest problemer. For eksempel har katte traditionelt været brugt til at styre rotte angreb. Økologisk kontrol kan anvendes til insekter, så godt. Seed din have eller afgrøder med aggressiv hvepse og andre insekter, der udklækkes og bytte om ødelæggende skadedyr. Køber æg fra sådanne insekter på planteskoler (eller bestille dem online) og drys dem i og i nærheden af de planter, du ønsker at beskytte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com