Processen med at opbygge dit eget hjem

February 24

Papirarbejde

Opbygning af et hjem kan være eventyr for livet--i både gode og dårlige måder. For at gøre det med succes, der er flere trin, der skal træffes, og de fleste skal udføres i rækkefølge. Det er en proces, der starter med køb af jord, og om nødvendigt, et lån til byggeri. Sørg for, at parcellen er udlagt bolig. Du skal bruge en bygning tilladelse fra din county eller by (afhængigt af den tilstand du er i). For at få tilladelse skal du indsende arkitektoniske planer om at blive godkendt, og betale et gebyr. Planerne kan købes eller du kan designe din egen ved hjælp af en arkitekt. Dette trin vil også inddrage undersøgelser for at sikre hjemmet vil passe på jorden og hvordan det skal placeres. Hvis hjemsted er i et område med ingen kloak eller vand, en Septisk system bliver nødt til at være designet og et godt vil være nødvendigt, også.

Builder

Efter planerne er lavet og sitet er besluttet på, skal en bygherre lejes. Bygherren vil omsætte planerne til handling. Han vil leje underleverandører for ting gør ikke normalt sine arbejdere, såsom VVS- eller elektriske ledninger. Bygherren vil også anslå de samlede omkostninger ved projektet.

Byggeri

Først kommer udgravning og webstedet arbejde, så lægge grundvolden. Derefter shell og indre væggen bjælker vil blive sat op, og derefter taget. De ydre vægge vil blive dækket med krydsfiner, en beskyttende dække og sidespor af valg. Ledninger, er VVS og isolering næste sammen med en krydsfiner gulvbelægning. Drywall er sat og de indvendige vægge er færdige--ved hjælp af fælles sammensatte sømmene, eller at sætte op en skimme frakke af gips. Huset er næsten færdig på dette punkt. Finpudsning vil omfatte maling, gulve, indvendige døre, kabinetter, apparater og belysning.

Inspektioner

På forskellige stadier i processen skal en regering inspektør kaldes for at tjekke arbejdet. Hvis det ikke passere, vil det skulle fastsættes. Bygherren vil vide, hvornår man skal hedde, men hvis ejeren mener, at noget ikke ser ret eller ønsker at dobbelttjekke værftets arbejde, en uafhængig inspektør kan kaldes i at se ting. Når huset er færdigt, foretages en slutkontrol før indflytning er tilladt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com