Processen med at opbygge et hus

October 4

Præ-konstruktion

Først underskrevet en kontrakt mellem grundejer og byggeri selskabet at indlede processen med at opbygge et nyt hus. Jord test er gjort ved siden af test pålideligheden af jorden og dens evne til at modstå erosion og støtte instituttet, og derefter plottet er fysisk kortlagt. Efter hjemmeside godkendelse af grundejeren, den efterfølgende godkendelse af foreningen husejere og alle nødvendige godkendelser er gemt, huset kan blive registreret. En dukkede høres derefter med specifikationer af husets septiktank plan.

Foundation og indramning

Efter fasen præ-konstruktion er jord for webstedet ryddet og jævnet med jorden. Instituttet er derefter sat efter dens plot kort. Afhængigt af Byggefirmaet og/eller efter købers valg, kan instituttet enten bestå af hældt beton eller Præfabrikerede beton paneler. Når fundamentet er sat, rammen er konstrueret--normalt af træ, men stål, beton og adobe er andre populære muligheder. I denne fase føjes tag, gulve, trapper og vægge til strukturen. Udvendige finish er anvendt på rammen. Helvedesild er føjet til tag og vinduer og sidespor til udvendige vægge af rammen.

VVS, elektriske & gips og isolering

VVS er føjet til huset--vandvarmeren, toilet fundamenter og vask rørsystem--sammen med elektriske ledninger og husets luft kanalsystemet. Før drywall er placeret over husets vitale organer (på VVS- og elektriske kredsløb), vender arbejdet inspektion, fordi det er spild af tid og penge at fjerne drywall for at afhjælpe problemer med elektriske og VVS-arbejde senere. Efter inspektionen, er drywall eller ark rock loft over isoleringen og fastgøres til væggen studs.

Indvendige og udvendige overflader

I denne fase bekræfter boligejer detaljer på indkørsler og fortove, før de er sat. Det elektriske system er udstyret med power kontakter--stikkontakter og lamper- og VVS-system med toiletter, håndvaske, brusebad bøtter og andre VVS-installationer. Husets indre er afsluttet med trægulv og/eller tæpper, og apparater er installeret--sammen med fjernvarme og køling enhed. Næste, væggene er malet og "rørt op", døre er tilføjet med tætningslister, og huset rengøres før den afsluttende kontrol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com