Produceret boliger

December 7

Produceret boliger

Produceret boliger, også kendt som mobilhomes, er bygget på en fabrik og ikke på webstedet. De er et populært valg for folk på et begrænset budget, der foretrækker at undgå at købe en ældre hjem, og for dem, der foretrækker at leje en masse i stedet for at købe deres egen ejendom.

Fordele

Den vigtigste fordel af produceret boliger er omkostninger; de er langt billigere end deres site-bygget og modulære kolleger. De har også fordelen at være noget bærbare, idet de kan generelt være flyttet korte afstande uden at blive afviklet. Der er typisk lidt eller ingen ventetid for levering af et fremstillet hjem; ofte kan en transporteres til en masse på samme dag det er købt.

Funktioner

Moderne produceret hjem kommer med en række funktioner og er ofte 1500 kvadratfod eller større. Orkanen stropper er tilgængelige til at reducere skader fra kraftig vind, og mange produceret hjem er nu placeret på et støbt fundament i stedet støttes af betonblokke. Alle produceret boliger i USA skal overholde regeringens HUD kode, som sikrer bygningens kvalitet og sikkerhed.

Risikofaktorer

Produceret boliger er betydeligt billigere end site-bygget og modulopbygget hjem, men de har nogle ulemper. Generelt har er produceret boliger et dårligt valg i områder, der oplever hyppige tornadoer, orkaner og jordskælv. Disse boliger kan blive alvorligt beskadiget eller ødelagt af uvejr. Produceret boliger også en tendens til at have en begrænset levetid, meget lav gensalgsværdi og dårlig energieffektivitet. Boligejere foreninger og zoneopdeling love forbyde produceret boliger i mange samfund, fordi deres tilstedeværelse kan reducere værdien af omkring ejendommen.

Type

Produceret boliger er tilgængelige i enkelt-, dobbelt- og triple-dækkende sorter. Dobbelt - og triple-dækkende hjem kræver flere trailere til transport, og delene hænger sammen når de ankommer på partiet. Modulære boliger er også fabrik bygget men adskiller sig fra produceret boliger, de er dyrere, kan være stærkt tilpasset, og generelt kan ikke flyttes fra partiet, når de er blevet installeret.

Evolution

Mobile homes blev bygget i 1920-erne som bærbare camping hjem. De var designet til at blive trukket af ejerens bil og brugt som et hjem væk fra hjemmet i løbet af ture. Efter anden verdenskrig, mobilhomes vundet i popularitet som permanente boliger når veteraner tilbage for at konstatere, at der var en mangel på billige boliger. Over tid, størrelsen af mobilhomes steg og deres portabilitet faldt. I 1980, blev udtrykket "mobilhome" officielt erstattet af "fremstillet hjem" i en lov vedtaget af Kongressen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com