Professionel beskæring værktøjer

December 28

Professionel beskæring værktøjer

Et landskab vedligeholdelse professional beskæring værktøjer skal nå længere og skære tykkere grene end beskæring værktøjer i den amatør gartner. Professionel beskæring værktøjer anvender kraftfulde motorer og keen-kantet vinger til at vride gennem sammenfiltrede vinstokke og skive gennem tree-top grene. Uanset om du starter en landskabsarkitektoniske virksomhed eller rydde din ejendom, styrken af professionel kvalitet beskæring værktøjer reducerer indsats og sparer tid.

Håndværktøj til beskæring

Professionel landscapers generelt brug fire typer af håndværktøj beskæring til at klippe vegetation inden for Arms rækkevidde: hånd grensakse, sakse, Beskæresave og beskæring Save. Håndsakse er de velkendte, saks-lignende værktøjer bruges af mange blomst gartnere til at høste blomstrer. I modsætning til standard saks, håndsakse vinger kurve til en halvmåne form. Den håndsakse håndtag er korte og passer i håndfladen i en række. Sakse lang, lige vinger tillægger håndtag, der er 2 - 3 fod lange. Professionelt bruger typisk sakse kun for opskæring og formning løv. Beskæresave har lange håndtag som sakse og gerne have halvmåneformede vinger hånd grensakse. Betjenes med to hænder, Beskæresave store, halvmåneformede vinger greb og skive gennem tykke grene. Beskæring så rips frem og tilbage gennem tyk lemmerne og filialer. Beskæring saven består af to dele: en straight håndtag og en lidt buet, skarpt tandede blade. Sædvanligvis 1 - til 2-fod lang, beskæring så passer ind i stramme mellemrum.

Pole-monteret beskæring værktøjer

Pole-monteret beskæring værktøjer er en fast bestanddel af landscaper's værktøj brystet. Pole-monteret beskæring værktøjer tillader landscaper at trimme, klippe og beskære forhøjede grene og lemmer uden en stige. Pole-monteret beskæring værktøjer omfatter pole træbeskærer, Sakse til pole, pole Beskæresave og pole så. Pole træbeskærer, pole sakse og pole lopper funktion knive identisk med deres håndbetjente navnebrødre. Men i stedet for hængslet, saks-lignende håndtag komprimere tools' vinger med træk af en streng. Strengen løber fra bunden af stangen til en fjederbelastede hængslet på pols hoved. Trække strengen forårsager pole-monteret træbeskærer, knive, sakse eller lopper vinger til at komprimere og skære igennem vegetation. Pole så blot består af en beskæring savklinge knyttet til slutningen af en pæl. Poler af pole-monteret beskæring værktøjer varierer i længde fra ca 8 til 15 fod eller mere.

Motorsav og Pole motorsav

Anlægsgartnere bruger den fælles motorsav til at udføre kraftig beskæring og trimning, især på træer. Kædesav skærer gennem grene og lemmer med en bar-monteret kæde af skærpet så tænder. Motorsavs elektriske motor eller forbrændingsmotor drev hurtigt kæden omkring den faste bar som en landscaper presser det mod en legemsdel. Ligesom andre beskæring værktøjer er motorsav monteret på en lang stang.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com