Professionel kvalitet konkrete skærende værktøjer

October 1

Professionel kvalitet konkrete skærende værktøjer

Rock-hard og holdbare, beton og udsigten til at skære det er et skræmmende perspektiv. Men byggeri fagfolk skåret, skær og bryde det hver dag. Professional-bedømme konkrete skærende værktøjer omfatter håndholdte redskaber til mindre opgaver i stramme pletter og massive maskiner, som shear gennem tykt, armeret plader. Uanset om du er reparation en under-slab VVS lækage eller skære et vindue i en blok væg, blive fortrolig med professionelle værktøjer og vælge den, der passer til dit projekt.

Vinkelsliber

Vinkelsliberen er en letvægts, bærbart el værktøj i stand til at skære lodret, vandret og overhead Beton overflader. Vinkelslibers elektromotor spins en disk-formet blade, overtrukket med en slibende mineral grus, typisk diamant eller karabin. Vinkelsliberen er en to-hånds-værktøj--sin operatør greb den værktøj lige, slank krop med en hånd og håndtere som stikker ud vinkelret fra kroppen med anden hånden. Vinkelslibers klinge spins på en akse parallel med værktøjets krop. Vingens holdning giver værktøjets operatør til at skære på tværs af murværk overflader på vinkler og med en fremad ved at trykke på motion. På grund af deres størrelse, vægt og unikke blad holdning nå vinkel kværne ind i hjørnerne og stramme pletter.

Cut-Off Saw

Cut-off så nogenlunde ligner carpenter's rundsav - værktøjet er trigger-drevet med et pistolgreb og spinder en stor, cirkulær klinge. Cut-off saw blade spins på en akse parallel med sin krop og håndtag, begrænse værktøjet til lige nedskæringer på tværs af flade overflader. En af cut-off saven mest skelnende kendetegn er dens magt--en kraftfuld forbrændingsmotor giver øget drejningsmoment og hestekræfter over tilsvarende størrelse elektriske værktøjer. Det er ikke kun cut-off saven magt, men dens størrelse, der gør det muligt at slice gennem tykke plader af beton--cut-off så vinger vifte fra 10 - til 20-inches eller mere i diameter.

Murværk våd så

Murværk våde saven er en industriel styrke, hjul-monterede beton så. Murværk våde saven beskæftiger en gas-drevet, intern forbrændingsmotor, der spinder en slibemidler, diamant-belagt klinge. Våd save funktion hjul og håndtag som en græsslåmaskine--maskinen skubbes på tværs af en betonoverflade, plader især. De mest karakteristiske træk ved murværk våde saven er dens navnebror vand pumpe og distribution system. Murværk våd så hælder vand over både blade og skære overflader til at reducere varme og smøre--resultatet er længere klinge liv og glattere skæring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com